Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Var i en egen division jämfört med alla andra”

Foto: MATT WEST/BPI/SHUTTERSTOCK / MATT WEST/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: PETER POWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: REUTERS

Victor Nilsson Lindelöf hyllas efter segern mot Tottenham.

Men det är United-spelare som får betyg på en helt annan nivå än sina lagkamrater.

”En av Marcus Rashfords bästa insatser i en United-tröja”, skriver ESPN.

Manchester Evening News har för vana att vara hårda i bedömningen av Victor Nilsson Lindelöf. Men till och med de kunde inte blunda för svenskens solida insats när José Mourinho återvände till Old Trafford och fick åka hem med en 2-1-förlust.

”Betydligt mer säker jämfört med helgens svaga insats. Han tenderar att spela bra mot världsklasspelare och gjorde så igen mot Harry Kane”, skriver tidningen som ger Nilsson Lindelöf en åtta.

Lindelöf

Bara Scott McTominay fick samma höga betyg. Ja, bortsett från Marcus Rashford då.

Uniteds tvåmålsskytt hyllas enormt i samtliga brittiska medier - som menar att 22-åringen var i egen division.

”Överlistade Paulo Gazzaniga, träffade ribban, tvingade fram en räddning, bröt sin strafförbannelse. Nu bara ett mål från sitt målrekord. Sensationellt”, skriver Manchester Evening News och ger Rashford en nia.

Sky Sports tycker att Victor Nilsson Lindelöf ledde defensiven på ”ett superbt sätt” och belönar svensken med en sjua. Marcus Rashford får en åtta.

”Matchens lirare. Högg tag i matchen direkt och höll den i nacken. Belönades direkt när han tvingade fram ett tidigt misstag från Gazzaniga. Satte an tonen med en insats som smittade av sig. Fick utdelning när han fixade och förvaltade den avgörande straffen”, skriver Sky Sports.

Rashford hyllas: ”I egen division”

Daily Mirror och The Sun är tydligast med att peka ut Marcus Rashfords överlägsenhet på Old Trafford. Medan lagkamraterna får nöja sig med femmor, sexor och sjuor får engelsmannen en nia.

”Han spelade i egen division jämfört med alla andra på planen”, skriver Daily Mirror.

Marcus Rashford har gjort nio mål på 15 ligamatcher den här säsongen och är delad fyra i skytteligan.

Manchester United klättrade i och med segern upp till sjätteplatsen i Premier League. Till helgen väntar hett derby mot Manchester City.

Lär dig det viktigaste om Victor Nilsson Lindelöf - på 66 sekunder