Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paul Pogba rånad i hemmet under Champions League-matchen

Foto: MARTIN RICKETT / STELLA PICTURES / PA

Manchester United föll tungt mot Atletico Madrid i Champions League. 

Samtidigt bröt sig rånare in i Paul Pogbas hem – där United-stjärnans barn låg och sov.

”Vår familjs värsta mardröm blev sann”, skriver Pogba i ett uttalande.

Enligt Paul Pogbas egna uttalande på sociala medier inträffade rånet under slutminuterna av Champions League-åttondelsfinalen mellan Manchester United och Atletico Madrid på Old Trafford. Matchen slutade med förlust för United, som nu är ute ur Champions League. 

Men United-stjärnan Pogba fick snabbt annat än resultatet att tänka på när han lämnade arenan. Då nåddes han nämligen av beskedet att rånare tagit sig in i hans hem, där han och frun Zulays två barn låg och sov. 

”Min fru och jag skyndade hem utan att veta om våra barn var i säkerhet och oskadda. Som pappa finns det ingen värre känsla i världen än att inte kunna finnas där för att skydda dina barn och jag hoppas innerligt att ingen behöver känna det jag kände den kvällen”, skriver Paul Pogba. 

Paul Pogba utsatt för inbrott i hemmet

Enligt 29-åringen befann sig rånarna i hemmet i mindre än fem minuter. 

”Men under den tiden tog de någonting mer värdefullt än vad vi hade hemma. Vår känsla av säkerhet och trygghet”. 

Pogba utlyser även en belöning till den som kan komma med ledtrådar kring vilka som ligger bakom rånet, och uppmanar sina följare att höra av sig till en nyupprättad mejladress.

Paul Pogba är inte den enda fotbollsstjärnan som utsatts för rån i hemmet den senaste tiden. Sedan december har de svenska stjärnorna Albin Ekdal, Victor Nilsson Lindelöf och John Guidetti haft inbrott i Italien, England respektive Spanien. Även landslagsmålvakten Robin Olsen har drabbats, men även storstjärnor som Karim Benzema och Paulo Dybala. 

https://twitter.com/paulpogba/status/1504200516372516871
Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Få 100 kr i bonus – bli kund och spela på sport!
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Oddset