Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vändningen – United kan snuvas på Sancho

Norska talangen Erling Braut Haaland svarar på frågor från fans och berättar bland annat vem som är hans idol.
Foto: DANIEL KOPATSCH / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Manchester United uppgavs vara överens med Jadon Sancho. 

Men nu påstår ESPN:s Gabriele Marcotti att 20-åringen föredrar en helt annan klubb.

Jadon Sancho, Manchester City-talangen som på seniornivå gjort succé i Borussia Dortmund, har varit på de flesta storklubbars radar de senaste åren. 

Nyligen uppgav The Sun att den eftertraktade 20-åringen kommit överens med Manchester United om en flytt. Det som skulle återstå var för klubbarna att enas om en övergångssumma, och någon detalj i det personliga kontraktet. 

Borussia Dortmunds sportchef bekräftade redan i höstas att United varit i kontakt med Sanchos agent för att diskutera framtiden. 

Men trots uppgifterna om att övergången till United var så gott som klar menar nu Gabriele Marcotti, reporter på ESPN och Corriere dello Sport, att Sancho kan hamna i en annan klubb: ligarivalen Chelsea. 

Uppgifter: Sancho kan gå till Chelsea

– Jag har fått veta att Sancho föredrar en flytt hem till London, där han växte upp, säger Marcotti i BTP Media Newworks podcast

Samtidigt ska United fortfarande ligga bäst till, menar den italienske journalisten. 

– Han föredrar lika mycket en övergång till den klubb som erbjuder det bästa avtalet och långsiktiga planer. 

 

Engelsmannen Jadon Sancho flyttade som ung till Dortmund och jagas nu av storklubbar. Här får du lära känna honom lite mer.