Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vändningen – efter samtalet med Klopp

UPPGIFTER: Liverpools mittfältare Georginio Wijnaldum, 29, kopplas ihop med en flytt till Barcelona. Barçatränaren Ronald Koeman har haft Wijnaldum i det holländska landslaget och vill gärna fortsätta att jobba med mittfältaren i sin nya klubb, skriver Sky Sports. Holländarens kontrakt går ut nästa sommar och han kan därför välja att skriva på för en ny klubb redan i januari. 

Samtidigt kan Wijnaldum bli kvar på Anfield. Enligt Sky Sports hade Wijnaldum ett samtal med Liverpooltränaren Jürgen Klopp under onsdagen där mittfältarens framtid diskuterades. Wijnaldum uppges inte vara sugen på att spela ut sitt sista år på det nuvarande kontraktet. Skulle Liverpool däremot erbjuda honom en förlängning redan nu kan han tänka sig att bli klubben trogen ytterligare säsonger. Samtidigt vill Klopp gärna behålla mittfältaren och samtalen ska ha varit positiva, menar Sky Sports. 

Wijnaldum kom till Liverpool från Newcastle 2016 och har gjort 187 framträdanden för klubben där han vunnit både Premier League och Champions League.

Liverpool har under sommaren kopplats ihop med Bayern Münchens mittfältare Thiago Alcantara.