Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Vägrar nytt kontrakt – jagas i Premier League

En värvning av Thomas Lemar kan komma att kosta upp mot miljarden. Foto: ICON SPORT / ICON SPORT BILDBYRÅN
Thomas Lemar firar stora triumfer i Monaco. Foto: PHILIPPE LECOEUR / FEP / PANORAMIC/IBL PANORAMIC

Han har varit en av Monacos bästa spelare de senaste två säsongerna. Nu ska Thomas Lemar vägra skriva på nytt kontrakt med klubben, rapporterar brittiska Mirror. 

Thomas Lemar har varit en jagad man under en längre tid. Enligt brittiska tidningen Mirror ska den franske stjärnmittfältaren ha vägrat skriva på ett nytt kontrakt med Monaco.
  Kontraktet skulle ha inneburit en kontraktsförlängning samt en rejäl löneförhöjning för Lemar. Fransmannen har en i sammanhanget blygsam lön som med största sannolikhet hade mångdubblats om flytten till Premier League äger rum. 

Liverpool leder jakten

Arsenal och Liverpool ska vara rejält intresserade av att få Lemars underskrift. Liverpool försökte värva landslagsstjärnan redan förra sommaren men Merseysideklubbens bud på 90 miljoner pund accepterades inte.
  Liverpool förväntades göra ett ytterligare försök på Lemar efter att klubben sålde Philippe Coutinho i januarifönstret men så blev aldrig fallet. Man har inte gett upp hoppet om fransmannen och anses leda jakten på hans signatur.
  Lemar ska ha siktet inställt på att lämna Monaco efter sommarens VM-slutspel.