Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNFoto: FACUNDO ARRIZABALAGA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
 Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: FRANCOIS MORI / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: FRANCOIS MORI / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: FRANCOIS MORI / AP TT NYHETSBYRÅN

Vägrar förlänga – vill lämna för ny storklubb

Publicerad

Eden Hazard visar storform i Premier League.

Samtidigt presenterar trovärdiga The Times nya uppgifter om belgarens framtid – som kan oroa Chelseas klubbledning. 

Eden Hazard kom till Chelsea som 21-åring för drygt fem år sedan. 

Under sin tid i London-klubben har den kvicke yttern blommat ut från supertalang till en av världens bästa offensiva spelare. I februari 2015 förlängde Hazard sitt kontrakt med Chelsea till och med sommaren 2020 - men enligt The Times är det oklart om det blir någon ytterligare förlängning.

Tidningen rapporterar att Hazard i nuläget inte vill skriva på något nytt kontrakt med Premier League-mästarna.

Anledningen?

Att locka Champions League-mästarna Real Madrid att lägga ett bud på honom.

 

LÄS OCKSÅ: Chelsea vände efter två mål av Hazard

 

Uppgifter: Hazard vill inte förlänga

Chelsea har erbjudit Hazard en förlängning av det kontraktet med en ny lön på drygt tre miljoner kronor i veckan. Trots det tvekar Hazard, som uppges trivas i London, då han enligt The Times helst vill spela i Real Madrid.  

Under hösten har Eden Hazard visat storform för sitt Chelsea i Premier League. 26-åringen har gjort sju poäng på tolv framträdanden i ligan och har stått för två mål och tre målgivande passningar under gruppsspelet i Champions League. 

Även målvakten Thibaut Courtois tvekar om en förlängning med Chelsea. Courtois kontrakt med Chelsea löper till den sista juni 2019. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag