Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Utspelet: United måste göra sig av med Pogba

Foto: PETER POWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: PETER POWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Manchester United bör göra sig av med Paul Pogba så fort som möjligt.

Det menar klubbens förre målvakt Mark Bosnich.

I alla fall om de skaderyktena stämmer.

– Det låter precis som att han försöker tvinga fram en flytt, säger han enligt Daily Mirror.

Paul Pogba, 26, har varit skadad i omgångar under hösten och har endast noterats för sex matcher i Premier League hittills.

Nu har det snart gått två månader sen fransmannen senast spelade en match för klubben. Somliga rykten gör gällande att Pogba överdriver sin skada för att kunna vara fräsch för en flytt från Manchester United i januari.

Om ryktena stämmer måste Manchester United bli kvitt Pogba så fort som möjligt, menar den förre United-målvakten Mark Bosnich.

– Det låter inte bra. Det låter precis som att han försöker tvinga fram en flytt. Om så är fallet borde Manchester United agera snarast, säger australiern enligt Daily Mirror.

Paul Pogba har träffat Zinedine Zidane

Mark Bosnich fortsätter: 

– Om så är fallet finns det ingen anledning att göra något annat än att säga ”Okej, vi ska försöka få fram det bästa priset för dig”. Och jag hade inte sålt honom för mindre än vad han är värd.

Den klubb som det har snackats mest om gällande Paul Pogba är tveklöst Real Madrid.

Under hösten åkte fransmannen till Dubai för att rehabilitera sin skada, men under resan sågs han också möta Real Madrids Zinedine Zidane vid poolen. Något som fångades på bild.

Den 47-årige ikonen avfärdade dock det hela som ett sammanträffande.

– Vårt möte var en ren tillfällighet. Eftersom vi känner varandra så pratade vi med varandra då vi möttes. Men vad vi pratade om är privat, sa Zidane då.

 

LÄS MER: 19-åringen debuterar för United efter cancerbeskedet

LÄS MER: Graham Potter förlänger kontraktet med Brighton

LÄS MER: Robin Olsen straffas hårt efter kaosscenerna