Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Utspelet: ”Problemet var Salah och Mané”

Foto: PETER POWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: GEPA PICTURES/ PATRICK STEINER / GEPA PICTURES BILDBYRÅN

Takumi Minamino, 26, har inte fått till det i Liverpool. 

Nu talar han ut om tuffa tiden i storklubben. 

– Problemet var Salah och Mané, jag fick aldrig chansen, säger japanen enligt Goal.  

Det var i RB Salzburg som Minamino slog igenom. Vintern 2019 köptes han loss till Liverpool men han har sedan dess aldrig lyckts slå sig in i startelvan. 

I vintras stod det klart att japanen kommer att lånas ut till Southampton för resten av säsongen och nu talar 26-åringen ut och berättar om den tuffa tiden i Liverpool. Minamino erkänner att konkurrensen om en startplats var nästintill förödande. 

Minamino: ”Jag tror jag spelar i Liverpool nästa säsong”

– Problemet var Salah och Mané. Det var svårt att få en chans i laget. Det var det som var den stora utmaningen från början för mig. Jag ville spela matcher och slå mig in i startelvan. Men jag visste inte vad jag skulle göra för att nå mina mål, säger Minamino enligt Goal.  

Den 26-årige yttern har hittills gjort två i Southampton. På söndag väntar FA-cupsemifinal mot Leicester. Minamino säger att hittills är det oklart vad som händer i framtiden, men han hoppas få en ärlig chans av Jürgen Klopp i Liverpool. 

– Jag kommer jobba hårt för att få stanna. Jag tror att jag kommer spela i Liverpool nästa säsong.