Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Utfryst – men nu kan dörren öppnas igen”

Foto: RYAN BROWNE/BPI/SHUTTERSTOCK / RYAN BROWNE/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: KIERAN MCMANUS/BPI/REX / KIERAN MCMANUS/BPI/REX/IBL REX FEATURES

Victor Nilsson Lindelöf kan vara på väg att bli petad i Manchester United.

Det hävdar lokaltidningen Manchester Evening News.  

Victor Nilsson Lindelöf har, precis som resten av Manchester United, haft en skakig inledning på Premier League-säsongen.

I två raka matcher, 0-1-förlusten mot Crystal Palace och 1-1-matchen mot Southampton, har svensken fått kritik för sin insats i avgörande defensiva lägen. Vid två tillfällen har Nilsson Lindelöf förlorat nickdueller som ledde till motståndarmål.

Nilsson Lindelöf kan petas

Nu skriver Manchester Evening News att Nilsson Lindelöf, som varit självskriven under Ole Gunnar Solskjaer, kan vara på väg att bli petad.

”Eftersom Lindelöf tydligen inte kan sluta begå försvarsmissar, speciellt i luftspelet, så kan dörren öppnas igen för den utfryste Phil Jones att kliva in och få fart på sin Old Trafford-karriär”, skriver tidningens skribent David Alexander Hughes. 

Sågar hans teknik

Hughes pekar på att Jones har betydligt bättre nickstatistik än Nilsson Lindelöf och menar att 25-åringen visar prov på dålig teknik i luften. 

”En återkommande brist i hans spel och ett av de viktigaste skälen till att han förlorade luftduellerna har att göra med att han väljer att använda båda fötterna när han ska nicka. När han gör så, så blir hans hopp relativt långsamt och han når inte speciellt högt. Det verkar som att vissa lag är medvetna om den här svaga punkten och nu riktar man långbollar mot Uniteds backlinje”, skriver Hughes. 

”Nilsson Lindelöf missade också en nick tidigt i sin karriär, 2017, mot Huddersfield, vilket ledde till att Laurent Depoitre kom igen och kunde göra det avgörande 2-1-målet.”