Reiss Nelson på bänken, sitttandes bakom Wenger. Foto: JOE TOTH/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / JOE TOTH/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IB REX FEATURESReiss Nelson på bänken, sitttandes bakom Wenger. Foto: JOE TOTH/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / JOE TOTH/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IB REX FEATURES
Reiss Nelson på bänken, sitttandes bakom Wenger. Foto: JOE TOTH/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / JOE TOTH/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IB REX FEATURES
Foto: TELEPHOTO IMAGES/REX/SHUTTERSTOC / TELEPHOTO IMAGES/REX/SHUTTERSTOC REX FEATURESFoto: TELEPHOTO IMAGES/REX/SHUTTERSTOC / TELEPHOTO IMAGES/REX/SHUTTERSTOC REX FEATURES
 Foto: TELEPHOTO IMAGES/REX/SHUTTERSTOC / TELEPHOTO IMAGES/REX/SHUTTERSTOC REX FEATURES

Utbrottet på Wenger – som tittarna missade

Publicerad

Arsenal tog en trygg 3-0-seger mot Watford i går.

Men en spelare var märkbart missnöjd med tränaren Arsène Wengers hantering av matchen – trots triumfen. 

Det blev en enkel resa för Arsenal mot Watford. Efter att mittbacken Shkodran Mustafi nickat in 1-0 fixade nyförvärven Pierre-Emerick Aubameyang och Henrikh Mkhitaryan slutresultatet 3-0 med ett mål vardera. 

Segern var Arsenals andra raka efter 2-0 mot Europa League-motståndarna Milan och kom efter en synnerligen tung period för klubben. Men allt var inte solsken och glada miner på Emirates Stadium under gårdagen. 

"Han är vansinnig"

Talangen Reiss Nelson väntade sig att bli inbytt av tränaren Arsène Wenger, men fick sitta kvar på bänken till förmån för mer rutinerade duon Jack Wilshere och Danny Welbeck. London Evening Standard-journalisten James Benge vittnade om att Wengers nobb föranledde ett utbrott från Nelson.

"Han slängde precis sin avbytarväst på marken och är vansinnig, han ser inte ut att köpa att han inte får komma in", skriver Benge på Twitter.  

Enligt Benge är Nelson dock fast besluten att lyckas i Arsenal.

"Även om han blev frustrerad nu är han en Arsenal-supporter sedan barnsben, och han är överlycklig över det han har fått åstadkomma den här säsongen, men han vill ha fler chanser", skriver Benge. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag