Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Utbrottet på Wenger – som tittarna missade

Reiss Nelson på bänken, sitttandes bakom Wenger. Foto: JOE TOTH/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / JOE TOTH/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IB REX FEATURES
Foto: TELEPHOTO IMAGES/REX/SHUTTERSTOC / TELEPHOTO IMAGES/REX/SHUTTERSTOC REX FEATURES

Arsenal tog en trygg 3-0-seger mot Watford i går.

Men en spelare var märkbart missnöjd med tränaren Arsène Wengers hantering av matchen – trots triumfen. 

Det blev en enkel resa för Arsenal mot Watford. Efter att mittbacken Shkodran Mustafi nickat in 1-0 fixade nyförvärven Pierre-Emerick Aubameyang och Henrikh Mkhitaryan slutresultatet 3-0 med ett mål vardera. 

Segern var Arsenals andra raka efter 2-0 mot Europa League-motståndarna Milan och kom efter en synnerligen tung period för klubben. Men allt var inte solsken och glada miner på Emirates Stadium under gårdagen. 

"Han är vansinnig"

Talangen Reiss Nelson väntade sig att bli inbytt av tränaren Arsène Wenger, men fick sitta kvar på bänken till förmån för mer rutinerade duon Jack Wilshere och Danny Welbeck. London Evening Standard-journalisten James Benge vittnade om att Wengers nobb föranledde ett utbrott från Nelson.

"Han slängde precis sin avbytarväst på marken och är vansinnig, han ser inte ut att köpa att han inte får komma in", skriver Benge på Twitter.  

Enligt Benge är Nelson dock fast besluten att lyckas i Arsenal.

"Även om han blev frustrerad nu är han en Arsenal-supporter sedan barnsben, och han är överlycklig över det han har fått åstadkomma den här säsongen, men han vill ha fler chanser", skriver Benge. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!