Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Upptäcks när han bryter mot ”corona-reglerna”

21-årige Mason Mount i blåsväder.Foto: BRADLEY COLLYER / STELLA PICTURES / PA
Han har fått sitt stora genombrott på den största av scenar den här säsongen.Foto: ELLI BIRCH/IPS/SHUTTERSTOCK / ELLI BIRCH/IPS/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Declan Rice, nära vän i West Ham.Foto: SHAUN BROOKS/ACTION PLUS/SHUTTERSTOCK / SHAUN BROOKS/ACTION PLUS/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Mason Mount struntade i Chelseas karantän-krav.

Supertalangen drog i helgen ut för att spela fotboll med kompisen i West Ham, Declan Rice - men duon blev upptäckt.

Nu väntar bestraffning för Mount, uppger Daily Mirror. 

”Han kommer utan tvekan att fördömas för detta”, skriver tidningen.

Chelseas meddelande i förra veckan: Callum Hudson-Odoi har smittats av corona-viruset.

Det innebar att Premier League-klubben satte alla sina spelare och ledare i karantän.

Lagkamraten Mason Mount klarade av det i ett par dagar. Sedan fick 21-åringen uppenbarligen ett lite för stort fotbollssug och valde att strunta i klubbens riktlinjer. 

Daily Mirror publicerar i dag bilder på Mount spelandes fotboll med West Hams supertalang och nära vännen Declan Rice. Bilderna är tagna på Trent Park Football centre i norra London vid lunchtid under söndagen.

Mason Mount upptäckt av pappa

En pappa som var där med sin 14-årige son blev rejält överraskad när han såg PL-stjärnorna - som kom dit i bil med ytterligare några vänner.

– De hade halsdukar på sig, men det är oklart om de hade dem för att skydda andra människor eller om de försökte gömma sig, säger pappan till Daily Mirror.

– När jag gick tillbaka till bilen tänkte jag: ”Vänta nu.” Vi har någon som är ute bland folk som är lagkamrat med Callum Hudson-Odoi, som har bekräftat att han har coronavirus. Det såg inte direkt ut som att de tog situationen på allvar. Jag kan tänka mig att deras klubbar kommer bli förskräckta.

Straffas för att ha brutit mot corona-reglerna

Daily Mirror rapporterar att Mason Mount kan vänta sig bestraffning av Chelsea.

”Mount kommer få böter och tränaren Frank Lampard kommer utan tvekan fördöma hans agerande. Mount kommer degraderas rejält i hierarkin av Stamford Bridge-cheferna, eftersom de sagt åt honom att stanna hemma”, skriver tidningen.

Declan Rice hade inget krav från West Ham att hålla sig isolerad.

Mason Mount har fått sitt verkliga genombrott på den stora fotbollsscenen denna säsong då den 21-årige mittfältaren tagit en starttröja i Chelsea och gjort sex mål i ligan. Han har dessutom fått göra debut i det engelska landslaget.