Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Uppgifterna öppnar upp för Isak i Arsenal

Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN

Arsenal har inte gett upp hoppet om Dusan Vlahovic.

Men det saknas inte alternativ.

Deras plan B? Förhandla ner priset på Alexander Isak, skriver The Athletic. 

Kontraktet gäller över ytterligare en säsong.

Men med tanke på Pierre-Emerick Aubameyangs struliga relation med Arsenal, och det faktum att klubben agerat genom att rycka lagkaptensbindeln från anfallarens arm, spekuleras det i en flytt.

Londonklubben har länge ryktats vara intresserad av Fiorentinas serbiske anfallare Dusan Vlahovic, som i sin tur jagas av halva fotbollsvärlden. Och det är Arsenal givetvis medveten om.

Enligt The Athletic-journalisten David Ornstein, som bevakar klubben på nära håll, finns det tvivel kring huruvida man kan slutföra en affär av den kalibern nu i januari. Ornstein betonar att det inte är i eventuella förhandlingar med Fiorentina som det uppstått frågetecken, utan snarare när det kommer till en överenskommelse med spelaren och hans representanter.

Arsenal fortsatt intresserad av Isak

Därför tittar Premier League-sexan på andra alternativ.

Och det är där Alexander Isak kommer in i bilden.

Det är långt ifrån första gången som den svenske landslagsanfallarens namn nämns i Arsenalkopplade silly season-rykten. Nyligen gick den förre storspelaren Rio Ferdinand ut och lovordade Isak i samband med uppgifterna om en flytt till norra London.

Enligt The Athletic så ska Arsenal enligt uppgifter vara beredd att förhandla ner priset på Alexander Isak, där Real Sociedad uppges ha satt en utköpsklausul på cirka 900 miljoner kronor.


Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Ta del av vårt erbjudande – bli kund, spela på sport och få 100 kr i välkomstbonus!
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Oddset