Zlatan Ibrahimovic kan lämna United redan i sommar, skriver Daily Mirror. Foto: "Fenerbahce Sk V Manchester Unit / GERRIT VAN KEULEN/IBL VI IMAGESZlatan Ibrahimovic kan lämna United redan i sommar, skriver Daily Mirror. Foto: "Fenerbahce Sk V Manchester Unit / GERRIT VAN KEULEN/IBL VI IMAGES
Zlatan Ibrahimovic kan lämna United redan i sommar, skriver Daily Mirror. Foto: "Fenerbahce Sk V Manchester Unit / GERRIT VAN KEULEN/IBL VI IMAGES
Foto: Zemanek/Bpi/Rex/Shutterstock / ZEMANEK/BPI/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESFoto: Zemanek/Bpi/Rex/Shutterstock / ZEMANEK/BPI/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
 Foto: Zemanek/Bpi/Rex/Shutterstock / ZEMANEK/BPI/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: Zemanek/Bpi/Rex/Shutterstock / ZEMANEK/BPI/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESFoto: Zemanek/Bpi/Rex/Shutterstock / ZEMANEK/BPI/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
 Foto: Zemanek/Bpi/Rex/Shutterstock / ZEMANEK/BPI/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Uppgifter: Zlatan kan lämna redan i sommar

Publicerad

Zlatan Ibrahimovics sejour i Manchester United kan bli ettårig.

MLS-klubben Los Angeles Galaxy ser Zlatan som en drömvärvning.

Och enligt Daily Mirror kommer de att erbjuda honom ett kontrakt redan till sommaren.

 

Ladda ner SportExpressens populära app direkt här!

Efter fyra ytterst framgångsrika år i PSG valde Zlatan Ibrahimovic att se ut sitt kontrakt och skriva på för den engelska storklubben Manchester United.

Zlatan fick en flygande start på sin sejour i United. Han nätade i sin första träningsmatch och målformen höll sin in över början på tävlingssäsongen.

Men den senaste tiden har gått knackigt. Vare sig Zlatan eller United har gått särskilt bra och laget har fått väldigt hård kritik.

Erbjuder kontrakt i sommar

Skulle kräftgången hålla i sig för United och Zlatan så verkar det som att det finns en räddningsplanka för honom i sommar. Den engelska tidningen Daily Mirror rapporterar att MLS-klubben LA Galaxy, där bland andra David Beckam har spelat, är mer än intresserat av svensken.

MLS-klubben är övertygad om att Zlatan skulle vara öppen för en flytt till den amerikanska västkusten och kommer därför att erbjuda Zlatan ett kontrakt redan till sommaren.

Därför gör de ett undantag

När den amerikanska fotbollsligan först dök upp på världsscenen ordentligt så var det inte ovanligt att åldrande storstjärnor tog klivet över Atlanten för att tjäna stora pengar under de sista åren av sin karriär. I dag undviker allt fler MLS-klubbar att värva äldre spelare, men Galaxy skulle göra ett undantag för Zlatan då hans status som superstjärna skulle göra klubbens matcher allt mer tilldragande för publiken.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag