Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Uppgifter: Zlatan kan lämna redan i sommar

Zlatan Ibrahimovic kan lämna United redan i sommar, skriver Daily Mirror. Foto: "Fenerbahce Sk V Manchester Unit / GERRIT VAN KEULEN/IBL VI IMAGES
Foto: Zemanek/Bpi/Rex/Shutterstock / ZEMANEK/BPI/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: Zemanek/Bpi/Rex/Shutterstock / ZEMANEK/BPI/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Zlatan Ibrahimovics sejour i Manchester United kan bli ettårig.

MLS-klubben Los Angeles Galaxy ser Zlatan som en drömvärvning.

Och enligt Daily Mirror kommer de att erbjuda honom ett kontrakt redan till sommaren.

 

Ladda ner SportExpressens populära app direkt här!

Efter fyra ytterst framgångsrika år i PSG valde Zlatan Ibrahimovic att se ut sitt kontrakt och skriva på för den engelska storklubben Manchester United.

Zlatan fick en flygande start på sin sejour i United. Han nätade i sin första träningsmatch och målformen höll sin in över början på tävlingssäsongen.

Men den senaste tiden har gått knackigt. Vare sig Zlatan eller United har gått särskilt bra och laget har fått väldigt hård kritik.

Erbjuder kontrakt i sommar

Skulle kräftgången hålla i sig för United och Zlatan så verkar det som att det finns en räddningsplanka för honom i sommar. Den engelska tidningen Daily Mirror rapporterar att MLS-klubben LA Galaxy, där bland andra David Beckam har spelat, är mer än intresserat av svensken.

MLS-klubben är övertygad om att Zlatan skulle vara öppen för en flytt till den amerikanska västkusten och kommer därför att erbjuda Zlatan ett kontrakt redan till sommaren.

Därför gör de ett undantag

När den amerikanska fotbollsligan först dök upp på världsscenen ordentligt så var det inte ovanligt att åldrande storstjärnor tog klivet över Atlanten för att tjäna stora pengar under de sista åren av sin karriär. I dag undviker allt fler MLS-klubbar att värva äldre spelare, men Galaxy skulle göra ett undantag för Zlatan då hans status som superstjärna skulle göra klubbens matcher allt mer tilldragande för publiken.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!