Foto: Dave Thompson / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: Dave Thompson / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: Dave Thompson / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: Super/Silverhub/Rex/Shutterstoc / SUPER/SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESFoto: Super/Silverhub/Rex/Shutterstoc / SUPER/SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
 Foto: Super/Silverhub/Rex/Shutterstoc / SUPER/SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: Dave Thompson / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: Dave Thompson / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: Dave Thompson / AP TT NYHETSBYRÅN

Uppgifter: Zlatan fick tröstas av spelarna

Publicerad

MANCHESTER. Mardrömmen ser ut att ha blivit verklighet.

Enligt flera rapporter har Zlatan Ibrahimovic, 35, slitit av korsbandet i höger knä.

Han var förkrossad av beskedet, skriver Daily Mirror, och fick tröstas av lagkamraterna på träningsanläggningen.

Bilderna var otäcka. Zlatan Ibrahimovic landade helt fel i en luftduell, knäet vek sig bakåt (!) och den väldige svensken föll ihop med svåra smärtor.

Ganska direkt kunde medicinska experter slå fast att det troligen handlade om en korsbandsskada.

Och ett knappt dygn efter matchen mot Anderlecht kommer nu alltså rapporterna som Manchester United absolut inte ville ha.

Även lagkompisen skadad

Sky Sports, Daily Mail, Daily Mirror och den italienske journalisten Gianluca Di Marzio rapporterar alla att Zlatan Ibrahimovic har slitit av korsbandet i knäet – och därmed väntas bli borta från fotbollen i upp till ett år.

Daily Mirror har även uppgifter om vad som hände inne på träningsanläggningen Carrington under fredagen. De rapporterar att både Zlatan och mittbacken Marcos Rojo, som också klev av matchen mot Anderlecht med skada, fick negativa besked från läkarteamet.

De var förkrossade och fick, enligt Daily Mirror, tröstas av lagkompisarna på plats.

Använde bakvägen

SportExpressen var i dag på plats vid Carrington, men Zlatan Ibrahimovic syntes aldrig till. Enligt personal på plats berodde det på att Zlatan alltid använder bakvägen för att ta sig in och ut till träningsanläggningen.

Manchester United har sin nästa match på söndag, mot Burnley. Klubben väntas då för första gången kommentera uppgifterna kring Zlatans skada.

Hittills har det varit locket på.

 

LÄS ÄVEN: "Zlatan skada kan vara en välsignelse"

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag