Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Vill låna ut Lindelöfs konkurrent

Eric Bailly tillsammans med Victor Nilsson Lindelöf.Foto: RYAN BROWNE/BPI/REX / RYAN BROWNE/BPI/REX/IBL REX FEATURES
Eric Bailly värvades dyrt av Manchester United från Villarreal.Foto: EDDIE KEOGH FOR THE FA/SHUTTERSTOCK / EDDIE KEOGH FOR THE FA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Manchester United vill låna ut Eric Bailly nästa säsong.

Victor Nilsson Lindelöfs konkurrent kan nu hamna i Valencia i stället, uppger The Sun.

Eric Bailly har haft det tufft sedan han köptes av Manchester United för 30 miljoner pund från Valencia 2016. 

Den 26-årige mittbacken har tillbringat stora delar av tiden skadad och bara gjort tre framträdanden i Premier League den här säsongen. I vintras bestämde sig Manchester United ändå för att utnyttja en klausul i Baillys kontrakt som gjorde att det förlängdes med två år, till och med sommaren 2022.

Nu skriver The Sun dock att Manchester United kan tänka sig att låna ut honom under nästa säsong. Detta eftersom Victor Nilsson Lindelöf och Harry Maguire är förstavalen i mittförsvaret.

Manchester United kan låna ut Eric Bailly

Enligt tidningen finns det redan en intressent för att låna Bailly. Valencia vill ha honom antingen under en del av, eller hela, nästa säsong.

”'Red Devils' vill inte sälja Bailly men skulle åtminstone kräva sina pengar tillbaka om ett bud kom in”, skriver The Sun.

Manchester United har visat fin form den senaste tiden och har tre raka segrar i Premier League. Under lördagen möter man Bournemouth på hemmaplan och tränaren Ole Gunnar Solskjaer kommenterade lagets fina form på en presskonferens under fredagen.

– Vi tror att vi är på rätt spår, kan utvecklas och fortsätta knappa in på lagen framför, sa Solskjaer.