Lindelöf har kopplats ihop med United hela vintern. Foto: Paulo Oliveira / BILDBYRÅN CORDON PRESSLindelöf har kopplats ihop med United hela vintern. Foto: Paulo Oliveira / BILDBYRÅN CORDON PRESS
Lindelöf har kopplats ihop med United hela vintern.  Foto: Paulo Oliveira / BILDBYRÅN CORDON PRESS
Foto: Nils Petter Nilsson/Ombrello / GETTY IMAGES GETTY IMAGES EUROPEFoto: Nils Petter Nilsson/Ombrello / GETTY IMAGES GETTY IMAGES EUROPE
 Foto: Nils Petter Nilsson/Ombrello / GETTY IMAGES GETTY IMAGES EUROPE

Uppgifter: United har säkrat köpet av VNL

Publicerad

Övergången har varit en av sillyvinterns mest omskrivna.

Nu har Manchester United säkrat Victor Nilsson Lindelöf, skriver Tuttomercatoweb.

Svensken uppges bli lagkamrat med Zlatan Ibrahimovic till sommaren.

Victor Nilsson Lindelöfs Benfica fick med sig 1-0 från den första sextondelsfinalen mot Dortmund i Champions League.

Mycket tack vare klubbens svenske mittback Victor Nilsson Lindelöf.

Den 22-årige försvararen har kopplats ihop med Manchester United under hela vintern, men när deadline day summerades i slutet av januari fanns det ingen övergång att redovisa.

I stället verkar det bli av till sommaren.

Enligt sajten Tuttomercatoweb har Manchester United kommit överens med Benfica om Victor Nilsson Lindelöf om ett förkontrakt.

Snuvar Juventus och Roma

Såväl Roma som Juventus har omskrivits som utmanare till José Mourinhos klubb, men enligt sajten ska United nu ha säkrat övergången och Victor Nilsson Lindelöf väntas ansluta till laget i sommar.

SportExpressen har tidigare skrivit att Benficas president Luís Filipe Vieira var på plats i England under deadline day, bland annat för att förhandla om Lindelöf, men att han inte lyckades komma överens med Manchester United.

Och under tisdagens Champions League-match mot Dortmund hade Manchester United flera scouter på plats, däribland klubbikonen Ryan Giggs, för att syna den svenske landslagsmannen.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag