Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Uppgifter: Tottenham köper loss Dejan Kulusevski

Dejan Kulusevski om medverkan i realityserien på TV4
Dejan Kulusevski har gjort succé i Spurs.
Foto: DAVID BLUNSDEN/ACTION PLUS/SHUTTERSTO / DAVID BLUNSDEN/ACTION PLUS/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTO

Dejan Kulusevski har imponerat stort i Tottenham.

Nu vill den engelska klubben värva svensken i en permanent övergång – och är redo att betala mångmiljonbelopp, uppger transferexperten Fabrizio Romano.

Antonio Contes återförening med Dejan Kulusevski i Tottenham har inte blivit något annat än en succé. Sedan 22-åringen anslöt till Spurs i januari har han fått stort förtroende, och stått för tre mål och åtta assist på 17 framträdanden i Premier League.

Efter det ser Kulusevski ut att belönas med en permanent flytt till England.

När låneavtalet med Juventus skrevs ingick flera klausuler i kontraktet. Bland annat stod det inskrivet där att övergången ska bli permanent för runt 365 miljoner kronor – om Kulusevski startar 15 matcher i Premier League nästa säsong och Tottenham går till Champions League.

Redo att betala nära en miljard

Med bara en omgång kvar av årets säsong har Tottenham grepp om den fjärde Champions League-platsen, och Tottenham tycks inte se någon anledning att vänta.

Redan nu har Tottenham bestämt sig för att köpa loss Kulusevski och försvararen Cristian Romero, utlånad från Atalanta, rapporterar trovärdiga transferjournalisten Fabrizio Romano. För det väntas Spurs betala totalt runt 80 miljoner euro, motsvarande 835 miljoner kronor.

Båda spelarna bedöms vara ”nyckelspelare för projektet i nuläget och i framtiden”, skriver Romano.

Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Få 100 kr i bonus – bli kund och spela på sport!
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Oddset