Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Beskedet: Sparkas efter stora fiaskot

Foto: DAVID KLEIN / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: TESS DERRY / STELLA PICTURES / PA

En poäng på åtta matcher blev droppen.

Claudio Ranieri, 70, får sparken av Watford, meddelar klubben i ett pressmeddelande. 

Watford är nu jakt efter sin tredje tränare för säsongen. 

Efter två segrar på de inledande sju matcherna sparkade Premier League-nykomlingen Watford tränaren Xisco Munoz i oktober. In kom i stället italienaren Claudio Ranieri, men den meriterade italienaren har inte fått Watford att lyfta i tabellen. 

I slutet av november besegrade Watford Manchester United på hemmaplan. Men sedan dess har man spelat åtta matcher i Premier League och har på dessa bara tagit en poäng. Den kom mot bottenkonkurrenten Newcastle förra helgen.

I fredags föll Watford hemma mot Norwich med 3-0. Det blev droppen för Watfords ägare som nu sparkar Claudio Ranieri, enligt ett pressmeddelande. 

Watford ligger just nu på 18:e plats i Premier League och går en tuff kamp för att säkra spel i högstaligan nästa säsong. 

Jobbet i Watford var Claudio Ranieris fjärde i England. Han har tidigare lett Chelsea, Leicester och Fulham. Ranieri ledde Leicester till en skällartad ligatitel säsongen 2015/2016.