Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Solskjaer har tröttnat på Greenwood

Foto: MIKE HEWITT / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: RICHARD HEATHCOTE / STELLA PICTURES / PA

Mason Greenwood har saknats i Manchester Uniteds trupp de två senaste matcherna.  

Enligt United har 19-åringen drabbats av en muskelskada. 

Nu skriver The Telegraph att anledningen bakom talangens frånvaro är disciplinära problem.

Mason Greenwood var en av Englands hetaste spelare den när han slog igenom i Manchester United den gångna säsongen, totalt noterades Greenwood för 17 mål under sin debutsäsong.

Den här säsongen har det gått tyngre för 19-åringen som också lämnats utanför tränaren Ole Gunnar Solskjaers trupp de senaste två matcherna. Anledningen till frånvaron sägs vara på skadeproblem. Greenwood ska dock tränat för fullt med laget under veckan. 

– Det är bara ett litet bekymmer, så ung som han är vill vi inte riskera något. Förhoppningsvis är han tillbaka till helgen, sa Solskjaer inför den imponerande bortasegern mot PSG i tisdags, enligt The Telegraph. 

Därför har Mason Greenwood saknats

Greenwood uppmärksammades tidigare i höstas då han tillsammans med Mancheseter Citys Phil Foden trotsade coronarestriktionerna under en landslagsamling och tog med sig två tjejer upp på sitt hotellrum. Konsekvensen blev att de skickades hem från landslagsamlingen och de båda har inte blivit uttagna i landslaget sedan dess. 

Enligt The Telegraph är det också disciplinära problem som är anledningen till att Greenwood inte ha tagits ut de senaste matcherna. 19-åringen ska upprepade gånger ha kommit försent till Uniteds samlingar och visat bristande disciplin. Greenwoods beteende ska ha lett till växande frustration i Unitedlägret och klubben ska nu ha gett Greenwood en varning och ställt krav på förbättring hos sin spelare. Potenital att bli spelare i världsklass inom fem år”