Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Uppgifter: Olsen jagas av PL-klubb

Foto: PHIL NOBLE / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: MAXIM THORE / BILDBYRÅN

Robin Olsens framtid är oviss efter utlåningen till Sheffield United.

Nu visar storsatsande Aston Villa intresse för den svenske landslagsmålvakten, uppger Talksport-journalisten Alex Crook.

Det har varit en tung vinter för Robin Olsen i Championship. Målvakten har inte startat en enda match för Sheffield United sedan före landslagsuppehållet i november där han drog på sig en skada och sedan testade positivt för covid-19.

I hans frånvaro har Sheffields ersättare Wes Foderingham imponerat mellan stolparna, och det väcker nu frågor om Olsens framtid i klubben.

Utlåningen från Roma går ut efter säsongen, men det har förekommit obekräftade uppgifter om att det kan avslutas i förtid för att hjälpa Sheffield att spara in på lönekostnader. 

Aston Villa storsatsar

Men i stället för en flytt tillbaka till Italien kan det nu bli en annan engelsk klubbadress för Robin Olsen. Enligt Talksport-journalisten Alex Crook har Premier League-klubben Aston Villa blandat sig in i jakten på Olsen efter att ha misslyckats med att knyta till sig Darren Randolph.

Aston Villa storsatsar efter att Steven Gerrard tog över som tränare i november.

Klubben gjorde nyligen klart med Barcelona om att låna in stjärnan Philippe Coutinho, och enligt transferexperten Fabrizio Romano är Aston Villa nära en övergång av Everton-backen Lucas Digne.

https://twitter.com/alex_crook/status/1481203240263987201
Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Engelsk fotboll och miljoner i potten varje vecka.
Hittar du 13 rätt?
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Oddset