Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Uppgifter: Mohamed Salah kan lämna Liverpool

Mohamed Salah och Jürgen Klopp.
Foto: CARL RECINE / ACTION IMAGES VIA REUTERS BILDBYRÅN

Stjärnan Mohamed Salah kanske inte förblir Liverpool-spelare så länge till.

Enligt Fabrizio Romano har nämligen kontraktsförhandlingarna parterna emellan brutit samman.

Vad Mohamed Salah har gjort för Liverpool under sin tid i klubben har nog inte undgått någon.

Men samtidigt kan 29-åringens mycket framgångsrika sejour (innehållandes så väl Premier League- som Champions League-framgångar) gå mot sitt slut.

Detta då hans kontrakt går ut efter nästa säsong. Dessutom har förhandlingarna mellan klubben och anfallsstjärnan fallerat, enligt transfergurun Fabrizio Romano.

Han förklarar att Salah vill stanna, men inte under de rådande förhållandena. Salah har ”ingen intention att acceptera det nuvarande budet” och att förhandlingarna har stått still sedan i december.

I och med att egyptierns kontrakt går ut efter nästa säsong så skulle det i princip innebära att han måste säljas i sommar för att klubben ska få några pengar för honom. Om de inte kommer överens om ett nytt kontrakt det vill säga.

Agenten reagerade på Klopps uttalande

Under fredagen uttalade sig även Liverpooltränaren Jürgen Klopp om situationen.

– Mo förväntar sig att klubben ska vara ambitiös. Vi har varit det de senaste åren och är det fortfarande. Men det är inte mycket mer vi kan göra. Men det är inte vad det handlar om tror jag, sade han på en presskonferens enligt Liverpool Echo.

– Det här är mest Mo's beslut. Klubben har gjort vad klubben kan. Men det finns inget illa att säga om det, det är okej från min sida, säger Klopp och fortsätter:

– Det är som det ska i den här situationen. Inget mer har hänt, ingen påskrift, inte ett nej eller så. Vi måste bara vänta och det är helt okej. Vi behöver inte stressa.

Efter Klopps uttalande drog dock Salahs agent, Ramy Abbas Issa, ögonen åt sig. 

Detta sedan han publicerat en tweet med sju stycken skrattemojis på Twitter, vilket setts som ett svar på Klopps uttalanden.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1502344218060201986?s=20&t=Dtr3bmM-IkMuPaSW3MQ4Xghttps://twitter.com/RamyCol/status/1502258153014050821?s=20&t=Dtr3bmM-IkMuPaSW3MQ4Xg

Ur arkivet: Se tränarens vredesutbrott

Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Ta del av vårt erbjudande – bli kund, spela på sport och få 100 kr i välkomstbonus!
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Oddset