Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Liverpool dumpar nio spelare

Daniel Sturridge (till höger) är en av spelarna som uppges vara på väg bort från Liverpool.Foto: ANDREW YATES / BILDBYRÅN
Även Alberto Moreno väntas lämna.Foto: ALEXEY FILIPPOV / SPUTNIK/IBL SPUTNIK

Liverpool väntas gör en storstädning i truppen i sommar.

Enligt Daily Mirror är nio spelare på väg bort – bland annat Daniel Sturridge och Alberto Moreno.

– Vi har lite planer, men de är inte offentliga, säger Jürgen Klopp.

 

FÅ BÄST KOLL! Följ Liverpool FC – direkt i Messenger 

Jürgen Klopp och hans Liverpool gör en urstark säsong.

De ligger blott en poäng bakom Manchester City i Premier League och är alltjämt med i matchen om ligatiteln. Samtidigt är de framme i semifinal i Champions League, där de ställs mot Barcelona.

Men redan nu börjar det spekuleras i vad som kommer att hända i sommar.

Enligt Daily Mirror kommer Liverpool högst troligen att försöka värva en offensiv mittfältare, efter att de misslyckades med att knyta till sig Lyon-stjärnan Nabil Fekir inför den här säsongen.

Och en rad spelare väntas vara på väg ut.

PÅ VÄG IN? Liverpool lyckades inte värva Nabil Fekir inför den här säsongen. Gör de ett nytt försök i sommar? Eller blir det något annat stort namn?Foto: PHILIPPE LECOEUR / FEP / PANORAMIC/IBL PANORAMIC

Nio spelare väntas lämna

Daily Mirror listar i dag nio namn som troligen har gjort sitt i klubben. Det handlar dels om Daniel Sturridge och Alberto Moreno, som har haft svårt att slå sig in i laget den här säsongen, men också om flera mer okända spelare.

En av dem är den 18-årige norrmannen Edvard Tagseth. En annan är den 22-årige spanjoren Juanma Garcia som hämtades in från Barcelona, men inte fått den utveckling som man hoppats på.

På listan finns också Conor Masterson, Corey Whelan, Connor Randall, Bobby Adekanye och Adam Bogdan.

Jürgen Klopp är dock inte särskilt intresserad av att prata om transfers, varken in eller ut.

– Vi har lite planer, men de är inte offentliga. Det är så det ligger till. Men troligtvis kommer det inte att bli ett särskilt hektiskt fönster för oss, säger Klopp.