Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Uppgifter: Lindelöf kan lämna i januari

Foto: MIKE EGERTON / STELLA PICTURES / PA
Foto: ANDREW YATES / ZUMA PRESS TT NYHETSBYRÅN

Manchester United föll tungt mot Leicester under lördagen. Enligt uppgifter till the Sun vill Ole Gunnar Solskjaer göra sig av med fem spelare – redan i januari. 

En av de spelare som ryktas vara på väg bort är den svenske landslagskaptenen Victor Nilsson Lindelöf. 

Manchester United föll tungt mot Leicester i lördagens Premier League-omgång. Efter matchen erkände tränaren Ole Gunnar Solskjaer att det kanske är dags att göra en del förändringar. 

– Vi har inte varit i bra form på sistone – förlorat för mycket poäng och det är något vi måste ta en titt på. Vi kanske behöver göra lite förändringar. Behöver vi fler ben på plan? Vad behöver vi?, sa han till the Sun.  

Nu ryktas det om stora förändringar. Och det ske fort. 

Enligt brittiska tidningen the Sun är det fem spelare som kan säljas redan i januarifönstret. 

Det svenska mittlåset, tillika landslagskaptenen, Victor Nilsson Lindelöf uppges vara en av de fem som hänger löst. 

Nilsson Lindelöf har länge varit en startspelare i det brittiska topplaget och har fått utstå mycket kritik av de brittiska tabloiderna. På senare tid har Nilsson Lindelöf dragits med ryggproblem samtidigt som konkurrensen i backlinjen har ökat.

I somras värvade United Raphaël Varane och den svenske kaptenens tidigare säkra plats i startelvan blev plötsligt allt annat än självklar. Efter en ljumskskada på Varane var Lindelöf återigen i startelvan när Uniteds backlinje till slut fick kapitulera mot Leicester under lördagen. 

De andra spelarna som enligt the Sun kan vara på väg bort inom kort är: Jesse Lingard, Donny van de Beek, Anthony Martial och Phil Jones. 

Manhester United möter Atalanta på hemmaplan under onsdagskvällen – i Champions League-gruppspelets tredje omgång.