Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Uppgifter: Isak kommer ersätta Arsenals stjärna

Foto: RICARDO LARREINA/SHUTTERSTOCK / RICARDO LARREINA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
Foto: CATHERINE IVILL / REUTERS BILDBYRÅN

Alexander Isak ser ut att byta Spanien och Real Sociedad mot England och Arsenal.

Enligt spanska El Nacional kommer Isak att bli en Premier League-spelare inom kort, efter succén i Spanien. 

Alexander Isak uppges vara nära att bli klar för Arsenal.

Enligt den spanska tidningen El Nacional kommer Isak att ersätta Pierre-Emerick Aubameyang, som på grund av disciplinära skäl har hamnat i frysboxen och blivit av med kaptensbindeln.

I samband med att även fransmannen Alexandre Lacazette ser ut att lämna Londonklubben kan ersättaren alltså heta Alexander Isak, som imponerat stort i Real Sociedad sedan han anslöt från Borussia Dortmund under 2019. 

Svensken har totalt stått för 38 mål på 101 matcher i den spanska ligan, och svarade för 17 mål under förra säsongen. Något som fått storklubbar att rikta blickarna mot 22-åringen.

Kan återförenas med Ödegaard

Enligt den spanska tidningen kommer AIK-produkten i stället fortsätta sin karriär i Premier League och Arsenal, något som enligt uppgifter förväntas bli klart under januari månad.

Sedan tidigare spelar norrmannen Martin Ödegaard i Arsenal, som innan han anslöt till ”Gunners” spelade med Isak i Real Sociedad. Ett samarbete som var ett framgångsrikt sådant, och som alltså kan bli verklighet igen inom kort.

Jannes hyllningstal till Isak