Foto: Jb Autissier
 Foto: Jb Autissier

Uppgifter i England: Zlatan är på väg in

Publicerad

Han hyllades i England efter succéinsatsen mot Chelsea.

Nu uppger brittiska tidningar att Zlatan Ibrahimovic kan vara på väg till Premier League i sommar.

– Det kommer att hända stora saker, säger Sveriges lagkapten till brittiska tidningar.

Formstarka Zlatan Ibrahimovic hyllas över hela världen efter sitt mål och sin imponerande insats mot Chelsea i åttondelsfinalen i Champions League, men nu har Sveriges lagkapten fått det yttersta beviset på att han är stekhet. I dag drömmer nämligen till och med de svårflirtade engelsmännen, som sågat honom under en stor del av karriären, om att han ska flytta till Premier League.

Och de brittiska fotbollsjournalisterna tolkar Zlatans svar efter 2-1-segern mot Chelsea som att den nyfunna kärleken är besvarad.

Flera brittiska tidningar uppger också i dag att Zlatan, vars kontrakt går ut i sommar, kan vara på väg till England.

"Det kommer hända stora saker"

Daily Mirror och Daily Star har intervjuat Zlatan, vars kontrakt går ut i sommar, och frågar då om han är på väg till Premier League.

– Jag har tre månader till här och vad händer sedan? Det kommer att hända stora saker sedan!, svarar Zlatan.

Han får sedan frågan om han skulle gilla att spela i Premier League.

– Vi kan väl bara säga så här, jag är i form, svarar Zlatan.

Zlatan Ibrahimovic pratade även med Expressen TV om sitt kontrakt efter segern.

Han berättade då att han – trots att så lite tid återstår av kontraktet – inte ens inlett förhandlingar med PSG om en fortsättning.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag