Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Uppgifter: Han vill ta över efter Guardiola

Foto: MIKOLAJ BARBANELL/SOPA IMAGES/SHUTTERST / MIKOLAJ BARBANELL/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK SHUTTER
Foto: FOCUS IMAGES / PAUL CHESTERTON/FOCUS IMAGES LTD SIPA USA

Brendan Rodgers är inte intresserad av jobbet i Newcastle, det rapporterar Sky Sports. 

Enligt Daily Mail ska tränaren i stället ha siktet inställt på jobbet i Manchester City.

Efter det uppmärksammade ägarbytet som gjort Newcastle till världens rikaste fotbollsklubb sägs Steve Bruces dagar som huvudtränare i klubben vara räknade. 

Under onsdagen pekades Leicesters tränare Brendan Rodgers ut som huvudkandidat till att ta över jobbet som tränare i klubben och enligt vilket skulle tvingat Newcastle att aktivera irländarens utköpsklausul på 165 miljoner kronor för att lösa tränaren från sitt kontakt som går ut 2025. 

Vill ta över efter Guardiola

Någon flytt ser det däremot inte ut att bli - i alla fall inte till Newcastle och inte än. 

”48-åringen är lycklig i Leicester och känner att han fortfarande har mycket att uträtta i klubben”, skriver Sky Sports. 

Daily Mail skriver Rodgers tänker fortsätta uppdraget i Leicester i alla fall de kommande 18 månaderna för att år 2023 ta jobbet som tränare i Manchester City. Enligt uppgifter till tidningen är Rodgers med på listan över kandidaterna som ska ta över när Pep Guardiolas kontrakt går ut 2023. 

Det är inte första gången Rodgers kopplas ihop med klubben. Redan 2009 var City intresserade av hans tjänster fast då i rollen som assisterande tränare till dåvarande managern Roberto Mancini.