Luis Enrique tänker över sitt val. Foto: FRANCISCO SECO / AP TT NYHETSBYRÅNLuis Enrique tänker över sitt val. Foto: FRANCISCO SECO / AP TT NYHETSBYRÅN
Luis Enrique tänker över sitt val.  Foto: FRANCISCO SECO / AP TT NYHETSBYRÅN
Enrique jagas även av Milan och PSG. Foto: / CORDON PRESSEnrique jagas även av Milan och PSG. Foto: / CORDON PRESS
Enrique jagas även av Milan och PSG.  Foto: / CORDON PRESS

Uppgifter: Arsenal visar intresse för Luis Enrique

Publicerad

Efter att Chelsea förlorat mot Watford med 4-1 uppgavs Luis Enrique vara nära att ta över "The Blues". Men Antonio Conte sitter än så länge kvar och nu ryktas spanjoren vänta ut situationen i Chelsea och i Arsenal. 

Luis Enrique har setts som favoriten att ta över Chelsea om nuvarande tränaren Antonio Conte skulle få sparken. Än så länge sitter italienaren kvar på sin post och nu uppges det att Arsenal också kan vara intresserade av Enriques tjänster till sommaren, rapporterar brittiska The Sun. 

Londonklubbarna ligger båda utanför topp 4 just nu även om Chelsea vid en seger mot West Brom i kväll passerar Tottenham i tabellen. Fans och tyckare har dock noterat att flera tidigare Chelseatränare fått sparken just i samband med en förlust mot West Brom. Återstår att se hur Contes öde blir. 

Luis Enrique hade ett par framgångsrika säsonger i Barcelona där han bland annat ledde klubben till två ligatitlar samt en Champions League-titel. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag