Foto: Imago Sportfotodienst / IMAGO/THOMAS BIELEFELD IMAGO SPORTFOTODIENSTFoto: Imago Sportfotodienst / IMAGO/THOMAS BIELEFELD IMAGO SPORTFOTODIENST
 Foto: Imago Sportfotodienst / IMAGO/THOMAS BIELEFELD IMAGO SPORTFOTODIENST
Foto: Tim Keeton / Epa / Tt / EPA TT NYHETSBYRÅNFoto: Tim Keeton / Epa / Tt / EPA TT NYHETSBYRÅN
 Foto: Tim Keeton / Epa / Tt / EPA TT NYHETSBYRÅN

Uppgifter: Arsenal vill
ha Dortmunds tränare

Publicerad

Arsene Wengers framtid i Arsenal är osäker.

Nu kan Thomas Tuchel ersätta franmannen.

PL-klubben har kontaktat Dortmunds tränare, skriver Bild.

Samtidigt skriver Daily Mail att Wenger har bestämt sig – han vill stanna i Londonklubben.

Mitt under matchen mellan West Bromwich och Arsenal cirkulerade ett flygplan över arenan The Hawthrons.

Strax efter att Alexis Sanchez kvitterat till 1-1 zoomade matchkameran in ett flygplan som flög över arenan - med en banderoll med texten: "No Contract - #WengerOut", stod det på banderollen.

Den legendariske tränaren Arsene Wenger sitter på ett utgående kontrakt med Arsenal och har fått utstå en hel del kritik de senaste säsongerna. Inte blev det bättre efter 1-3-förlusten mot West Bromwich.

Wenger har tidigare sagt att han har bestämt sig, men har inte avslöjat om han kommer att förlänga sitt kontrakt eller inte.

– Jag vet vad jag ska göra i framtiden, har han tidigare sagt.

Wenger vill förlänga med Arsenal

Men Arsenal verkar leta efter en ny manager.

Sent under söndagskvällen skriver den tyska tidningen Bild att Premier League-klubben har kontaktat Dortmunds tränare Thomas Tuchel i hopp om att locka över honom till London.

Tidningen skriver också att Tuchel har som intention att stanna i Bundesligaklubben, vilket skulle kunna innebära att Juventus tränare Max Allegri blir Arsenals huvudkandidat.

Samtidigt kommer Daily Mail med uppgifter om att Arsene Wenger, som har tränat Arsenal i 21 år, har bestämt sig angående sin fotbollsframtid. Enligt den brittiska tidningen ska Wenger ha berättat för representanter inom klubben att han vill fortsätta sitt arbete.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag