Zlatan Ibrahimovic på ett hotell i Miami. Foto: SPLASH NEWSZlatan Ibrahimovic på ett hotell i Miami. Foto: SPLASH NEWS
Zlatan Ibrahimovic på ett hotell i Miami.  Foto: SPLASH NEWS
Foto: MATT MCNULTYFoto: MATT MCNULTY
 Foto: MATT MCNULTY

Mourinho ger nytt besked om Zlatan

Publicerad

Zlatan Ibrahimovic fanns inte på plats på Manchester United Player Awards.

Enligt Daily Mail har Zlatan rest till Sverige. 

– Han kommer att vara på plats för Europa League-finalen, säger José Mourinho till BBC. 

Torsdag kväll ägde Manchester Uniteds egen gala rum. Klubben och dess supportrar prisades sina spelare med utmärkelser som årets ungdomsspelare, årets mål och årets spelare. 

Zlatan Ibrahimovic var nominerad i den tredje kategorin efter sin fina debutsäsong i klubben – men blev utan pris. Zlatan stal dock showen i någon mån, genom att inte dyka upp. 

Senaste bekräftade Zlatan-observationen skedde på Ignazio Abates Instagram-konto. Svenskens förre lagkamrat la upp en bild på sitt Instagramkonto där han och Zlatan satt i ett privatplan på väg hem mot Europa.

"Tillsammans med skyttekungen reser jag komfortabelt och rymligt", skriver Abate i bildtexten.

Zlatan i Sverige? 

Nu uppges Zlatan var på plats i Sverige. Enligt Daily Mail har 35-åringen åkt till Stockholm för att fortsätta sin rehabilitering i hemlandet. Han kommer snart att få sällskap av resten av United.

– Alla ska med. Vi har några på kryckor, säger Mourinho till BBC. 

Den 24 maj ska Manchester United spela Europa League-final mot holländska Ajax, efter att ha slagit ut John Guidettis Celta Vigo i semfinalerna. Matchen är Uniteds enda chans att kvalificera sig till nästa års Champions League-spel – och det råder ingen tvekan om att José Mourinho tar mötet på största allvar.

Mourinhos besked om Sverige

Enligt ESPN har portugisen nobbat ett erbjudande att låta United träna inför publik på Friends arena dagen före match. Sajten påstår att United är rädda för att deras matchtaktik ska läcka ut om de överdoserar på transparens. 

Zlatan Ibrahimovic opererades i USA för snart två veckor sedan. Därefter gav han ett besked via Instagram att ingreppet varit lyckat. 

"Jag kommer att komma igenom det här som med allt annat och komma tillbaka ännu starkare. En sak är säker, jag bestämmer när det är dags att sluta och inget annat. Att ge upp är inte ett alternativ. Vi ses snart", skrev han på Instagram.

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag