Zlatan Ibrahimovic ska ha bestämt sig för att lämna Manchester United, enligt Daily Mirror. Foto: Eamonn And James Clarke / EAMONN AND JAMES CLARKE/PA IMAGE EMPICS ENT / INT.Zlatan Ibrahimovic ska ha bestämt sig för att lämna Manchester United, enligt Daily Mirror. Foto: Eamonn And James Clarke / EAMONN AND JAMES CLARKE/PA IMAGE EMPICS ENT / INT.
Zlatan Ibrahimovic ska ha bestämt sig för att lämna Manchester United, enligt Daily Mirror. Foto: Eamonn And James Clarke / EAMONN AND JAMES CLARKE/PA IMAGE EMPICS ENT / INT.
Det blev 28 mål för klubben, men det slutade på värsta tänkbara sätt med en korsbandsskada mot Anderlecht. Foto: SIMON STACPOOLEDet blev 28 mål för klubben, men det slutade på värsta tänkbara sätt med en korsbandsskada mot Anderlecht. Foto: SIMON STACPOOLE
Det blev 28 mål för klubben, men det slutade på värsta tänkbara sätt med en korsbandsskada mot Anderlecht. Foto: SIMON STACPOOLE
Här i lyxiga Hale Barns har Zlatan Ibrahimovic bott under tiden i Manchester.Här i lyxiga Hale Barns har Zlatan Ibrahimovic bott under tiden i Manchester.
Här i lyxiga Hale Barns har Zlatan Ibrahimovic bott under tiden i Manchester.
Zlatan Ibrahimovic och sambon Helena Seger ska redan ha börjat säga hejdå till grannarna. Foto: Thibault Camus / APZlatan Ibrahimovic och sambon Helena Seger ska redan ha börjat säga hejdå till grannarna. Foto: Thibault Camus / AP
Zlatan Ibrahimovic och sambon Helena Seger ska redan ha börjat säga hejdå till grannarna. Foto: Thibault Camus / AP
Zlatan och Helena har barnen Vincent och Maximilian tillsammans. Foto: Splashnews / SPLASHNEWS SPLASH NEWSZlatan och Helena har barnen Vincent och Maximilian tillsammans. Foto: Splashnews / SPLASHNEWS SPLASH NEWS
Zlatan och Helena har barnen Vincent och Maximilian tillsammans. Foto: Splashnews / SPLASHNEWS SPLASH NEWS

Uppgift: Zlatan lämnar United - flyttar ur huset

Publicerad

"Zlatan Ibrahimovics tid i Manchester United är över".

Det är Daily Mirrors rubrik i natt.

Den engelska tidningen slår fast att svensken har gjort sitt i klubben efter den svåra skadan - och hela familjen är nu på väg att flytta från huset i staden.

"De har redan börjat säga hejdå till grannarna", skriver Daily Mirror.

Så sent som i början av denna vecka kom rubriker om att Zlatan Ibrahimovic och Manchester United var överens om att en deal där svensken skulle använda Uniteds träningsfaciliteter för sin rehabträning efter den svåra knäskadan.

Men så blir det inte, om man får tro Daily Mirrors uppgifter.

Zlatan väljer att tacka nej till erbjudandet och går vidare på egen hand.

Zlatan med familj flyttar från lyxhuset i Hale Barns nästa månad

Sejouren i United uppges vara över och redan nästa månad kommer flyttlasset gå från huset i lyxområdet Hale Barns utanför Manchester.

Zlatan Ibrahimovic med familj hade ursprungligen hyrt huset till början av nästa säsong, men väljer nu att bryta kontraktet i förtid.

På det sparar han också en hel del pengar då hyran, enligt uppgift, ligger på runt 65 000 kronor i månaden. Dock går det ingen nöd på den 35-årige superstjärnan, som har hela fotbolls-Englands största förmögenhet.

"Ibrahimovic familj har redan börjat säga hejdå till de vänner som de har fått sedan de flyttade in i området för sju månader sedan", skriver Daily Mirror.

Zlatan Ibrahimovic befinner sig just nu i Pittsburgh, USA, där han opererade sitt knä tidigare i veckan. Enligt Daily Mirror kan han komma att fortsätta sin rehabilitering där och hemma i Sverige med sjukgymnasten Richard Dahan, som han arbetat med i både Malmö FF och svenska landslaget.

"Att jobba med Dahan lockar Zlatan på många sätt, inte minst med tanke på hur mycket han litar på honom och den historia de har tillsammans. Dahan känner till Zlatans skadehistorik och vet hur Zlatan fungerar. Ingen känner Zlatan och hans kropp bättre än Dahan", säger en källa till Daily Mirror.

Mycket talar för att det blir spel i MLS för Zlatan

Enligt tidningen talar nu mycket för att Zlatan Ibrahimovic, som gjorde 28 mål och vann ligacupen med Manchester United den här säsongen, flyttar till USA.

Skadan väntas vara läkt någon gång i början av 2018 och MLS-säsongen kickar i gång i februari.

LA Galaxy har uppgetts vara villiga att ge Zlatan Ibrahimovic ett jättekontrakt med drömlön, även om de ska vara lite osäkra på 35-åringens status nu efter skadan.

Zlatan själv är helt inställd på att komma tillbaka:

"En sak är säker. Jag bestämmer när det är dags att sluta och inget annat. Att ge upp är inte ett alternativ. Vi ses snart", skrev han på sitt Instagram-konto i tisdags.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag