Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Uppenbarligen det första han lärde sig”

Foto: Kanal 9
Foto: ALASTAIR GRANT / REUTERS BILDBYRÅN

Victor Nilsson Lindelöf och Bruno Fernandes heta ordväxling under Europa League-semifinalen fångades av tv-kamerorna. 

Nu berättar Fernandes att ingen av stjärnorna blev sams direkt efter situationen – och att svensken förolämpade honom på portugisiska. 

Manchester United förlorade Europa League-semifinalen mot Sevilla efter ett sent avgörande där Luuke de Jong tog sig förbi Victor Nilsson Lindelöf och satte 2-1 till spanjorerna. 

Efter situationen syntes Lindelöf skälla på sin lagkamrat Bruno Fernandes. 

Mittfältaren, som gick från Sporting Lissabon till United i vintras, berättar för A Bola att Lindelöf förolämpade honom på portugisiska i samband med bråket. Lindelöf spelade som bekant tidigare i Benfica. 

– Han är en av dem som jag har bäst relation med i klubben, han pratar portugisiska och som alla såg kan han språket väl, säger Fernandes skämtsamt till A Bola

– Det var uppenbarligen de första orden han lärde sig, det är alltid det vi lär dem. 

Fernandes om bråket med Lindelöf

Den portugisiska landslagsmannen menar även att varken han eller Lindelöf ser allvarligt på situationen. 

– Det var en händelse i matchen som ingen tog till sig. Matchen var över och vi åkte hem till våra länder, han till Sverige och jag till Portugal. När vi tog farväl kramades vi och kände inte ens att vi behövde prata om det, säger Fernandes.