Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Unitedstjärnan har gift sig i hemlighet

Foto: JAMES MARSH/SHUTTERSTOCK / JAMES MARSH/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Harry Maguires kontrakt med Manchester United går ut 2025. 

Nu har försvararen ingått ett avtal som förhoppningsvis varar livet ut.

Iklädd ett par vita gympaskor gifte han sig med sin barndomskärlek under torsdagen, skriver The Mirror. 

Till sommaren väntar ett stort sagolikt bröllop i Frankrike där Manchester Uniteds lagkapten Harry Maguire ska gifta sig med sin barndomskärlek Fren Hawkins. 

Men redan under torsdagen gifte sig paret i smyg. 

Vid lunchtid lämnade Maguire Uniteds träningsanläggning och åkte direkt till registreringsmyndigheten i staden Crewe och ingick äktenskapet, det skriver The Mirror. 

Gifte sig i sneakers

Iklädd en vit skjorta, blåa chinos och ett par vita gympaskor syntes Maguire lämna myndigheten. Fren Hawkins var i sin tur klädd i en beige kavaj och på hennes ringfinger syns en diamantring. 

Vidare skriver The Mirror att paret hållit vigseln hemlig men att de samma dag som den ägde rum bjöd in sin närmsta familj och vänner att närvara. 

Harry Maguire har haft en stundtals tuff säsong bakom sig. Manchester United har missat topp fyra i ligaspelet och mittbacken har varit ifrågasatt. Efter lagets förlust mot Liverpool utsattes paret för ett bombhot och det framfördes krav på att han skulle ge ifrån sig kaptensbindeln. 

Paret har varit tillsammans sedan de var 18 år gamla och år 2019 blev Harry och Fren föräldrar till en dotter vid namn Lillie Saint och året efter fick paret sin andra dotter Piper Rose. 

https://www.instagram.com/p/CZ9A8x_DIKM/