Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

United vill värva en ersättare till Lindelöf

Foto: JOSE BRETON/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK / JOSE BRETON/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: PETER POWELL / REUTERS BILDBYRÅN

Manchester United vill ha en stabil pjäs bredvid Harry Maguire i försvaret.

Storklubben är ute efter Real Madrids mittback Raphael Varane – och det blir på bekostnad av Victor Nilsson Lindelöf, enligt The Mirror.

Manchester United vill hugga på en mittback. Harry Maguire ses som deras självklara förstaval och nu vill de ha en till pjäs bredvid honom – som ska ersätta Victor Nilsson Lindelöf, enligt The Mirror.

Manchester-klubbens prio denna sommar sägs vara en ny mittback. Klubben har länge haft ögonen på Real Madrids mittbackstjärna Raphael Varane, och ska ha velat rekrytera honom redan 2011, innan han skrev på för Real Madrid.

Real Madrid ska vara öppen att sälja Varane, om han vill lämna. Fransmannens avtal med klubben går ut sommaren 2022 och den spanska storklubben vill hellre sälja honom för en stor summa än att gå lottlösa om han lämnar gratis när kontraktet går ut, enligt Manchester Evening News.

Manchester United ska vara missnöjd med Lindelöf som inte har övertygat bredvid Maguire. Den tidigare Manchester United-legendaren Gary Neville har tidigare uttalat sig om relationen mellan Lindelöf och Maguire i Sky Sports.

– Lindelöf har problem i luftspelet. Maguire har problem i djupledsspelet. De är varandras största problem.