Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

United-succéns ord får fansen att hoppas

Gary Neville om framtiden för Premier League
Foto: MIKE EGERTON / STELLA PICTURES / PA
Foto: DAVE THOMPSON / AP TT NYHETSBYRÅN

Odion Ighalo har gjort succé i Manchester United – men hans framtid är oklar. 

Men i en ny intervju kommer anfallaren med vad som av flera brittiska medier tolkas som ett glädjebesked till United-fansen. 

– Jag ser fram emot att tillbringa mer tid med laget, säger 30-åringen till klubbens hemsida

Fyra mål på åtta matcher, och dessutom hyllad för andra insatser på plan som bidragit till Manchester Uniteds lyft under februari och mars. Laget har varit obesegrat sedan Odion Ighalo debuterade mot Chelsea. 

United plockade in Ighalo från den kinesiska klubben Shanghai Shenhua under januarifönstrets sista dag, på ett lån som sträcker sig till 31 maj. Det ser ut som att det kontraktet kan komma att förlängas en kortare period i och med att säsongen skjutits upp på grund av coronaviruset, men därefter är det oklart vad som händer med Odion Ighalo. 

Tränaren Ole Gunnar Solskjaer har öppnat för att göra lånet permanent, men samtidigt har Sky uppgett att Shanghai erbjudit Ighalo ett nytt kontrakt värt fem miljoner kronor i veckan. 

Odion Ighalo vill stanna i United

Men nu har Odion Ighalo gjort en intervju med Manchester Uniteds hemsida, och kommit med ett uttalande som både Mirror och Goal tolkar som att anfallaren själv vill stanna i United. 

– Jag inspireras av väldigt mycket i United och jag ser fram emot att tillbringa mer tid med laget. 

”Ighalo har bestämt sig”, slår Mirror fast, medan Goal gör en något försiktigare tolkning och menar att uttalandet åtminstone kan ses som en ”hint” om vad den nigerianska anfallaren vill.