Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

United sågas brutalt – Maguire får en nolla (!)

Foto: PETER POWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK
Foto: MARTIN RICKETT / STELLA PICTURES / PA
Foto: PETER POWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

5-0 mot Liverpool.

Då sågas Manchester United-spelarna längs fotknölarna. 

”Hur lyckades någon övertala José Mourinho att värva Lindelöf?”, skriver Manchester Evening News och ger svensken en tvåa. 

Det blev en förnedring på Old Trafford. Liverpool besegrade Manchester United med hela 5-0 efter ett hattrick signerat världens just nu hetaste fotbollsspelare Mohamed Salah. 

– Vi har kommit så långt så vi kan inte ge upp nu. Vi må vara på botten nu och det är ingen som mår sämre än oss, men vi har många stora matcher framför oss så vi kan inte deppa, säger Ole Gunnar Solskjaer. 

Lindelöf sågas – får en tvåa

Manchester United-spelarna var förstås ledsna – och det är nog ingen god idé för dem att läsa betygen efter matchen. Samtliga, förutom David de Gea, sågas brutalt. Lagkapten Harry Maguire får en nolla (!) av Manchester Evening News. 

”Måste vara i toppen av assistligan med tanke på hur många mål han har gett bort sedan premiären. En promenerande katastrof”. 

Den svenske landslagskaptenen Victor Nilsson Lindelöf får en tvåa i betyg och en sågning. 

”Hur lyckades någon övertala José Mourinho att värva Lindelöf?”, skriver MEN. 

Cristiano Ronaldo får även han låg betyg – samma som Lindelöf, alltså en tvåa. 

”Tappade huvudet och kunde ha blivit utvisad (sparkade på en liggande Curtis Jones). Gjorde ett snyggt mål som dömdes bort för offside. 

Zlatans stjärnfyllda 40-årsfest