Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

United nobbar Zlatan – vill satsa på andra

Foto: ACTION IMAGES / BILDBYRÅN ACTION IMAGES
Foto: RICHARD CALVER/SHUTTERSTOCK / RICHARD CALVER/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Många undrar var Zlatan Ibrahimovic spelar nästa säsong. 

Enligt Sky Sports blir det inte Manchester United. 

Efter framgångarna i PSG gick Zlatan Ibrahimovic till Manchester United sommaren 2016. Hans första säsong med klubben var en stor succé, som dock slutade i moll för Zlatan som drog korsbandet i en Europa Leaguematch mot Anderlecht. 

Han kom tillbaka från skadan, men var inte i tillräckligt gott slag för att konkurrera om en plats i United. De bröt hans kontrakt och han gick till Los Angeles Galaxy. 

I USA har Zlatan varit en målkung, men efter två säsonger i klubben så är svenskens framtid nu oklar. 

Manchester United nobbar Zlatan

Och det leder - föga överraskande - till spekulationer. 

Det finns flera teorier. Zlatan kan lägga av, han kan stanna i Galaxy ett år till, flera klubbar i Italien sägs vara intresserade, Milan kanske främst. 

Men även en återkomst till Manchester United har varit på tapeten. United har haft en tämligen svag säsong och det finns röster som har velat se Zlatan i Unitedtröjan igen, den förre storspelaren Paul Ince är en av dem

Ole Gunnar Solskjaer har under säsongen uttalat sig positivt om Zlatan och så sent som i förra veckan skrev Daily Mail att United var i kontakt med Zlatan om en comeback. 

Det blir det inte, om man ska tro Sky Sports. Sky skriver att United inte kommer att försöka värva Zlatan under vinterns övergångsfönster, utan sikta in sig på andra spelare.