Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

United med jättebud på Barças 17-åring

Foto: JOAN MONFORT / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: UEFA - HANDOUT / PANORAMIC / UEFA / POOL UEFA

Manchester United kan gå miste om drömvärvningen Jadon Sancho. 

Då byter de fokus – till Barcelonas 17-åring Ansu Fati. 

Det är Daily Mail, med hänvisning till uppgifter i spanska Mundo Deportivo, som skriver att United kan tänka sig att lägga ut drygt 1,7 miljarder kronor för Barcelonas jättetalang. 

För knappt ett år sedan skrev Ansu Fati ett kontrakt med Barcelona som sträcker sig till 2022 – men inom kort, när Fati fyller 18, kommer han kunna skriva på ett nytt avtal. Där väntas utköpsklausulen ligga på drygt fyra miljarder kronor, så enligt Daily Mail jobbar United hårt för att få till en affär innan dess. 

Det är dock väldigt lite som tyder på att Barcelona kommer att gå med på en sådan försäljning. Ansu Fati, som gjorde 33 framträdanden för Barça förra säsongen och kallades in till sin första A-landslagstrupp, ses som Lionel Messis efterträdare i klubben. 

Manchester United kan alltså behöva se sig om efter ytterligare ett alternativ till Jadon Sancho, drömvärvningen som ser ut att spricka