Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

United lägger jättebud på Barcelonas talang

Fotbollsklubben Barcelona håller sina spelare ungdomsakademin i form under coronakrisen. Bilder från Sky Sports.
Foto: JOAN MONFORT / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: MAGI HAROUN/SHUTTERSTOCK / MAGI HAROUN/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Ansu Fati, 17, är en av fotbollsvärldens mest omtalade talanger. 

Nu vill Manchester United köpa loss honom från Barcelona. 

Fati blev tidigare under säsongen Barcelonas yngsta målskytt genom tiderna, och har nätat ytterligare fyra gånger sedan dess. 17-åringen, som tog plats i Barças akademi som 10-åring, uppges redan nu ha en utköpsklausul på drygt 1,7 miljarder kronor. 

Nu skriver spanska Sport att Manchester United fått ett bud på Ansu Fati nobbat. Men enligt Manchester Evening News ger klubben inte upp, utan ska vara redo att presentera ytterligare ett förslag med en ”astronomisk summa”. 

Fatis utköpsklausul väntas stiga till över fyra miljarder kronor i framtiden, så det kan vara läge för United att slå till nu även om prislappen oavsett lär bli skyhög. Manchester Evening News menar att klubben ser Ansu Fati som sitt främsta alternativ om värningen av Jadon Sancho inte går hem i sommar. 

 

Nästa Barca-stjärna? Sexårige Arat har fått hyllningar från superstjärnor som Lionel Messi och följs av stora fotbollsklubbar.