Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uniteds jätteköp gjorde sitt första mål i segern

Foto: DARREN STAPLES VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/SPORTIMAGE WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Foto: MATT WEST/BPI/SHUTTERSTOCK / MATT WEST/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: PETER POWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Manchester United är förbi Tottenham i tabellen. 

Detta efter 3-0 mot Watford på söndagen – där Bruno Fernandes gjorde sitt första mål för klubben. 

– Alla vet att vi vill försöka ta oss in bland Champions League-platserna, säger Fernandes enligt BBC. 

Tottenham förlorade lördagens match mot Chelsea och släppte därmed in Manchester United i jakten på Europa-platserna. En chans som United utnyttjade i hemmamötet med Watford på söndagen. 

Troy Deeney fick ett gyllene läge att ge Watford ledningen i början av matchen, men Harry Maguire fanns där och höll undan. I stället kunde United ta ledningen i slutet på den första halvleken, efter att Bruno Fernandes dragits ner i straffområdet. 

Fernandes tog själv hand om straffen, som han sänkte säkert. Målet var portugisens första sedan den uppmärksammade övergången från Sporting Lisbon i början av året, en affär som uppgetts vara värd runt 850 miljoner kronor. 

United förbi Tottenham

Deeney, som var så nära att skicka in 1-0 till Watford i början av matchen, såg sedan ut att ha kvitterat för gästerna i inledningen av andra halvlek. Men nickmålet dömdes bort efter VAR-granskning. 

I stället kunde Anthony Martial kort senare chippa in 2-0 till United, och Mason Greenwood fastställde slutresultatet till 3-0 i den 75:e minuten. 

United tar i och med seger över femteplatsen i Premier League, en poäng före Tottenham. United har tre poäng upp till Chelsea och den eftertraktade fjärdeplatsen, som innebär Champions League-kvalificering. 

– Det här är vad jag vill göra och vad jag måste göra. Alla vet att vi vill försöka ta oss in bland Champions League-platserna. Jag är här för att försöka hjälpa laget dominera spelet och vinna matcher, säger Fernandes enligt BBC. 

– Jag är väldigt glad över att Fernandes har kommit in. Han har gett alla en boost och vill bidra till spelet, säger Ole Gunnar Solskjaer.