Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

United-ikonens ilska: ”Det är respektlöst”

Foto: PAUL CURRIE/BPI/SHUTTERSTOCK / PAUL CURRIE/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
Gary Pallister i Manchester United-tröjanFoto: Bildbyrån / BILDBYRÅN
Foto: Bildbyrån / REUTERS

Paul Pogba vill till Real Madrid.

Nu ska agenten Mino Raiola åka till Manchester för att uppfylla sin klients dröm.

Raiolas uttalanden får Gary Pallister att gå i taket.

– Det är respektlöst, säger United-ikonen till American Gambler. 

Paul Pogba har under sommaren kopplats ihop med en flytt till Real Madrid.

Men den 26-årige fransmannen tillhör alltjämnt Manchester United och i helgens Premier League-premiär stod han för två målgivande passningar i 4-0-krossen mot Chelsea.

Men följetongen är knappast över.

Spanska Marca rapporterar att Pogba är ”desperat” att få lämna England för Real Madrid, men att han samtidigt insett att det kan bli svårt att få till en övergång redan i sommar.

Samtidigt skriver tidningen att Pogbas agent Mino Raiola har planerat in ett möte med PL-klubben inom de närmaste dagarna.

Hans agenda? Att framföra sin klients önskan att lämna för den spanska huvudstadsklubben.

– Alla känner till Pauls önskan at gå vidare. Vi är inne i den processen. Alla känner till Pauls vilja, sa Raiola nyligen till The Times.

United-ikonens ilska: ”Respektlöst”

Den forne Manchester United-backen Gary Pallister, som vann Premier League med klubben fyra gånger under 90-talet, har nu gett sin syn på det hela.

Och han är starkt kritisk till Mino Raiola.

54-åringen menar att agenten försöker tvinga fram ett uppbrott med Manchester United och Paul Pogba – som har två år kvar på sitt nuvarande kontrakt.

– Jag vet att hans (Pogbas) agent sa att det ät dags för honom att hitta en ny utmaning nu. Och det tycker jag är respektlöst mot klubben han har kontrakt med. Att försöka pressa fram en transfer, säger Pallister till American Gambler. 

Han fortsätter:

– Ole (Gunnar Solskjaer) har varit väldigt positiv gällande att Pogba ska stanna och vill få ut det bästa av honom. För han är en fantastisk spelare och när han är som bäst är han en världsklasspelare.