Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

United-ikonen: VNL är inte längre given

Se senaste avsnittet av Sportklubben
Foto: TGSPHOTO/REX SHUTTERSTOCK / TGSPHOTO/REX/IBL REX FEATURES
Foto: JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK / JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Självskriven i Ole Gunnar Solskjaers Manchester United. 

Men klubbikonen Paul Scholes är mer osäker på Victor Nilsson Lindelöfs roll i laget.

Den svenske mittbacken har spelat tio av elva ligamatcher från start för Manchester United den här säsongen, och stundtals även fått speltid i cupen och Europa League. 

Victor Nilsson Lindelöf har hyllats av den norske tränaren Ole Gunnar Solskjaer, som tidigare sagt att han känner sig bekväm med att bygga spelet kring den svenske stjärnan. 

Men när Paul Scholes, som mellan 1993-2013 tog elva Premier League-titlar och två Champions League-titlar med United, ombeds sätta samman det lag han bäst anser kan leda laget ur krisen. 

Paul Scholes tvivlar på Lindelöf

– I mittlåset kan de behöva en bra partner till Harry Maguire, Axel Tuanzebe ser ut som ett bra alternativ. Jag är inte säker på Lindelöf, säger Scholes enligt The Sun.

44-åringen menar dock att det finns en annan lagdel som är i mer akut behov av förändring. 

– Jag tycker att det största problemet med det här laget är de offensiva spelarna. Det är tydligt för alla att de saknar kreativitet och de kämpar verkligen på anfallssidan. 

I september meddelade United att Victor Nilsson Lindelöf skrivit på ett nytt kontrakt med United, som sträcker sig till 2024. 

Se hela Expressens intervju med Nilsson Lindelöf

Expressens Daniel Kristoffersson träffade Victor Nilsson Lindelöf i samband med EM-kvalmatcherna i oktober.