Ugo Ehiogu under tiden i Middlesbrough. Foto: Martin Rickett / AP PA
Ugo Ehiogu under tiden i Middlesbrough. Foto: Martin Rickett / AP PA

Ugo Ehiogu kämpar för sitt liv på sjukhus

Publicerad

Den före detta engelska landslagsmannen Ugo Ehiogu kämpar för sitt liv.

Ehiogu, som i dag är U23-tränare för Tottenham, fick enligt The Sun en hjärtattack under träning och fick föras akut till sjukhus.

Under slutet av 1990-talet och början på 2000-talet så var Ugo Ehiogu alla anglofila fotbollsfans kände till väl. Han var given i Aston Villas och senare Middlesbroughs mittförsvar innan karriären började dala runt 2007. Då hade han dessutom hunnit med fyra landskamper för England.

2012 la Ehiogu skorna på hyllan och blev kort därefter ungdomstränare i Premier Leagueklubben Tottenham.

Fördes akut till sjukhus

Och det var under träning på torsdagen som olyckan var framme. Enligt The Sun drabbades Ehiogu plötsligt av en hjärtattack och kollapsade på träningsplanen. Han fick omedelbart tillsyn av medicinsk personal innan han fördes till sjukhus i ambulans.

"Alla i Tottenham skickar sina lyckoönskningar till Ugo och hans familj. Vi kommer att komma med uppdateringar när det finns mer information", skriver Tottenham på Twitter.

 

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag