Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tragedin – Alissons pappa död i olycka

Foto: JON SUPER / STELLA PICTURES / PA

Liverpools stjärnmålvakt Alisson Becker har drabbats av en personlig tragedi. 

Hans pappa, José Agostinho Becker, hittades under onsdagen död efter en drunkningsolycka. 

Under onsdagkvällen så anmäldes José Agostinho Becker, 57, som saknad av familjen och räddningstjänsten tog sig snabbt till familjen Beckers egendom på orten Lavras do Sul, drygt fyra timmar inåt landet från staden Porto Alegre. 

Vid 23-tiden på kvällen hittades José Beckers kropp i en damm på familjens egendom, skriver tidningen Record

Så sörjs pappa Becker efter dödsolyckan

Nu sörjs pappa Becker i hela Brasilien. José Becker var själv fotbollsmålvakt och hans söner Muriel (Fluminese) och Alisson (Liverpool) har följt i hans fotspår. 

”Fluminese har sorg efter det tragiska beskedet om José Beckers död. Vi skickar all vår styrka till hans familj och vänner”, skriver Fluminese på sin hemsida. 

”Det är med stor sorg som Sao Paulo tar emot nyheten om José Beckers död. Vi skickar våra kondoleanser till hans två söner, Muriel och Alisson. All vår styrka till dem i denna stund”, skriver storklubben Sao Paulo på Twitter. 

Alisson Becker, 28, hålls som en av världens bästa målvakter. Efter sitt europeiska genombrott i Roma värvades han för en storsumma av Liverpool sommaren 2018 och har där vunnit såväl Champions League som Premier League. 

https://twitter.com/PurelyFootball/status/1364849626654904320