Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tottenhams mardröm – Kane måste opereras

Foto: CHRIS RADBURN / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: IAN WALTON / REUTERS BILDBYRÅN

Blytunga nyheter för Tottenham: Premier League-klubbens skyttekung Harry Kane tvingas till operation och blir sannolikt borta från spel fram till april.

Det meddelar Tottenham på sin hemsida.

Det var i bortamötet med Southampton på nyårsdagen som olyckan var framme för den 26-årige anfallaren, som i 0–1-förlusten drog på sig en bristning i baksida lår.

Förutom att Kane nu ser ut att missa större delen av de återstående Premier League-omgångarna i vår så får Tottenham dessutom klara sig utan sin storstjärna till Champions League-åttondelen mot Emil Forsbergs Leipzig i februari och mars.

Dubbla smällen för Spurs – stjärnorna skadade

Detta är det andra tunga skadebeskedet för Tottenham på kort tid. Även mittfältaren Moussa Sissoko skadade sig allvarligt mot Southampton och väntas även han bli borta fram till april.

”Spurs” har haft en svag säsong så här långt och ligger på sjätte plats i Premier League. Klubben tar på lördag emot den överlägsne serieledaren Liverpool i nästa omgång av den engelska fotbollsligan.