Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Tottenham-stjärnans bror skjuten till döds

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: REUTERS BILDBYRÅN
Foto: REUTERS / BILDBYRÅN

Tottenhamstjärnan Serge Auriers lillebror, Christopher Aurier, sköts i natt till döds, rapporterar fransk media.

”Alla i klubben skickar sina mest uppriktiga kondoleanser till Serge och hans familj”, skriver Tottenham i ett uttalande.

Serge Aurier spelade under söndagskvällen när Tottenham slog rivalerna Arsenal med 2-1.

Bara timmar senare ska hans lillebror, Christopher Aurier, skjutits i franska staden Toulouse. Det uppger Europe 1.

När hjälp kom till platsen vid femtiden i natt ska 26-åringen varit skjuten i magen och boende i området slagit larm. Två skott ska ha avfyrats i anslutning till en nattklubb i utkanten av staden. Skytten flydde från platsen, och ska fortfarande vara på fri fot under måndagsmorgonen.

Christopher Aurier fördes till stadens universitetssjukhus. Enligt fransk media dödsförklarades han senare under morgonen på sjukhuset, till följd av skottskadan.

Tottenham bekräftade under måndagsförmiddagen att Serge Aurier bror har avlidit.

”Alla i klubben skickar sina mest uppriktiga kondoleanser till Serge och hans familj. Våra tankar är med dem”, skriver klubben på Twitter.

Spelade fotboll

Precis som hans äldre bror spelade Christopher Aurier fotboll och fostrades i RC Lens. Till skillnad från sin bror slog han inte igenom internationellt. Senast spelade han i franska division fem och representerade lokala klubben Toulouse Rodéo.

Ytterbacken Serge Aurier startade sin proffskarriär i just Lens och gick senare vidare till Toulouse och PSG i den franska ligan. Innan han 2017 lämnade för England och Tottenham. Han representerar Elfenbenskusten i internationella sammanhang.

https://twitter.com/SpursOfficial/status/1282609210656788480