”Tottenham för samtal med Pochettino igen”

Foto: NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM / STELLA PICTURES/NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM
Foto: PETER BYRNE / STELLA PICTURES / PA

Tottenham vill ta tillbaka Mauricio Pochettino. 

Nu kommer uppgifter från bland annat The Athletic om att parterna för diskussioner om en återförening. 

Och att Pochettino överväger att återvända - samtidigt som Real Madrid ger sig in i kampen om tränarens signatur, uppger Twitterkontot Madrid Zone.

Under onsdagen kom uppgifter om att Tottenham ville ta tillbaka tränaren Mauricio Pochettino. 

Nu uppger flera källor, däribland The Athletic, att kontakt tagits och att parterna för en diskussion kring en gemensam framtid.  

Pochettino sparkades från just Tottenham för så sent som 18 månader sedan och ersattes av José Mourinho. Efter att Mourinho tidigare fick sparken i våras och Tottenham slutat sjua i Premier League är klubben nu på jakt efter en ny tränare.

Kan säga upp sig från PSG

Pochettino tränar sedan januari månad den franska storklubben PSG - vars säsong slutade bittert då man missade ligatiteln för första gången sedan 2016/17.

Enligt uppgifter så trivs inte Pochettino i Paris och vill lämna klubben. 

”Pochettino är olycklig i Paris och överväger att återvända till Tottenham”, skriver journalisten Matt Spiro på Twitter. 

Under sina fem år i Tottenham ledde Pochettino bland annat laget till en Champions League final och fyra stycken topp fyra säsonger. 

Real Madrid utmanar Tottenham

Tottenham får dock konkurrens om tränarens signatur. Real Madrid - som står utan tränare sedan Zinedine Zidane valt att lämmna klubben visar intresse för Pochettino. Enligt Twitterkontot Madrid Zone är Pochettino Madrid-ledningens favorit och klubben ska ha kontaktat Pochettino.

Pochettino har kontrakt med PSG över nästa säsong och enligt The Athletic är PSG inte vara sugna på att släppa tränaren.  Pochettino kan därmed komma att säga upp sig och på så sätt tvinga igenom en flytt.