Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tioåringen fick träffa Zlatan: "Helt lyrisk"

Tioårige Rocket Dunn fick träffa stora idolen Zlatan Ibrahimovic.
Foto: Privat
Juan Mata var en av alla andra Manchester United-stjärnor som hälsade på Rocket.
Foto: Privat

Rocket Dunn, 10, fick sin dröm uppfylld.

När den cp-skadade pojken satt utanför Old Trafford kom flera Manchester United-stjärnor, däribland Zlatan Ibrahimovic, fram för att hälsa på honom.

– Han älskar Zlatan, säger familjens vän Lorna till Manchester Evening News.


Ladda ner SportExpressens populära app direkt här!

Manchester United ägde större delen av matchen men hade svårt att få hål på Stoke. Zlatan Ibrahimovic brände ett jätteläge redan efter någon minuts spel då han kom fri med målvakten Lee Grant. Zlatan hade ytterligare ett par möjligheter att göra mål, men fick lämna matchen med en nolla i protokollet.

Men på den humanitära sidan stod Zlatan på plus efter söndagen.

"Han var helt lyrisk"

Svensken var nämligen en av Manchester United-spelarna som stannade för att hälsa på Rocket Dunn på vägen in till Old Trafford.

Rocket är en tioårig pojke som föddes med en cp-skada. Han satt i sin rullstol utanför United-arenan tillsammans med sin mormor och familjens vän Lorna.

Zlatan upptäckte Rocket och gick fram till honom.

– Det var otroligt att se Rockets ansikte när han träffade Zlatan, han var helt lyrisk. Han kunde inte fatta att Zlatan pratade med honom, även innan han kom till United så älskade han Ibrahimovic, säger Lorna till Manchester Evening News.

– Han fick sina skor signerade av alla spelare, men det var bara Zlatan som skrev på hans Manchester United-tröja.

"De har hjärtan"

Zlatan var inte ensam om att låta sig charmas av Rocket. Flera spelare poserade för bilder med tioåringen, däribland Zlatans lagkamrater Juan Mata och Eric Bailly.

– Zlatan frågade om vi hade tyckt om matchen och vi sa ja. Vi frågade honom samma sak och han sa nej, för han kände att han borde ha gjort mål, säger Lorna.

– Jag tycker att människor borde inse att spelarna är människor av kött och blod med hjärtan, för vanligtvis får de bara dålig publicitet.