Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Teorin: Stjärnorna utsatta för samma gärningsmän

Victor Lindelöfs familj var hemma när inbrottstjuvarna slog till.
Foto: MARTIN RICKETT / STELLA PICTURES / PA
Paul Pogba har haft inbrott i sitt hem.
Foto: MARTIN RICKETT / STELLA PICTURES / PA
Foto: JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK / JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

En svart Audi kopplas till flera uppmärksammade inbrott i England. 

Nu misstänker polisen att Paul Pogba utsattes för samma gärningsmän som flera av hans lagkamrater, det skriver The Sun. 

Medan Paul Pogba spelade i Champions League med sitt Manchester United mot Atletico Madrid bröt sig rånare in i stjärnans hus i Manchesterförorten Altrincham. 

”Min fru och jag skyndade hem utan att veta om våra barn var i säkerhet och oskadda. Som pappa finns det ingen värre känsla i världen än att inte kunna finnas där för att skydda dina barn och jag hoppas innerligt att ingen behöver känna det jag kände den kvällen”, skev stjärnan på Instagram. 

Inbrottet var det senaste i raden av flera uppmärksammade inbrott mot fotbollsspelare och enligt Manchesterpolisen kopplas nu inbrottet hos Pogba ihop med andra inbrott i området. 

Bil har setts i området 

Det är The Sun som skriver att polisen intresserar sig för en svart Audi med falska registreringsskyltar som har fångats på övervakningsfilmer utanför Pogbas hus. Bilen har även synts till vid tidigare inbrott i området.  

I slutet av januari utsattes Pogbas lagkamrat, den svenske landslagskaptenen Victor Nilsson Lindelöf, för ett inbrott under en match mot Brentford. 

Hemma i Lindelöfs hus, som ligger i närheten av Pogbas, befann sig hans fru Maja tillsammans med parets två söner, något hon skrivit om på sin blogg. 

Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv samtidigt som det enda jag kunde tänka på var en sovandes Ted Louie på övervåningen och en liten Francis i min famn. Aldrig har nog hjärtat slagit så snabbt.”

I början av mars utsattes även Unitedspelaren Jesse Lingard för ett inbrott i sitt hus under en match mot Aston Villa. Även Manchester Citys Joao Cancelo har i närtid drabbats av inbrott. 

The Sun specificerar inte vilka inbrott det handlar om men nämner att det handlar om inbrott som drabbat lagkamrater till Pogba. 

Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Ta del av vårt erbjudande – bli kund, spela på sport och få 100 kr i välkomstbonus!
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Oddset