Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tecknet på att 'Mou' tror på Lindelöf igen

Foto: CAL SPORT MEDIA / CAL SPORT MEDIA/SIPA USA/IBL SIPA USA
Foto: NICK POTTS / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: MATT WEST/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / MATT WEST/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURES

Manchester United föll – men Victor Nilsson Lindelöf.

Nu har den engelska pressen sett tecken på att José Mourinho tror på den VM-aktuelle svensken igen. 

Manchester United hade ingen rolig Premier League-omgång. Inte nog med att man förlorade hemma på Old Trafford med 0-1 mot ligajumbon West Bromwich. Nederlaget innebar också att man ofrivilligt säkrade ligatiteln åt ärkerivalerna Manchester City, som nu med flera matcher kvar av seriespelet har fixat ett ointagligt poängförsprång.

Men i svenska ögon förde matchen med sig en positiv detalj. Victor Nilsson Lindelöf spelade matchen ut och tillhörde United-spelarna som fick bäst omdömen i engelsk press efter förlusten.

Får goda betyg

Daily Mirror ger Nilsson Lindelöf en sexa av tio och skriver att han "inte alls såg pressad ut". Daily Express delar ut en sjua och berömmer landslagsbacken för hans passningsspel. 

Och enligt lokaltidningen Manchester Evening News verkar det som att den tidigare så kritiserade svensken fått en nytändning i United. De skriver att det finns anledning att tro att Nilsson Lindelöf spelat sig till tränaren José Mourinhos förtroende.

Mourinhos gest för VNL

"Trots det usla resultatet så är det uppenbart att svenskens unika förmågor kommer att göra honom gott, för Mourinho utnyttjade inte möjligheten att spela Marcos Rojo eller Phil Jones", skriver Manchester Evening News. 

Mourinhos uttalanden inför matchen talar också för att han håller Nilsson Lindelöfs spel med fötterna högt.

– Vi kommer att ha mycket boll och det är då vi behöver någon i backlinjen med lite extra tekniska kvaliteter, sa Mourinho då. 

Manchester Evening News Mourinho har tidigare rapporterat att Mourinho två månader efter att Lindelöf anlänt var så konfunderad över svenskens dåliga form att han hörde av sig till sina portugisiska kontakter för att få en försäkran om att allt stod rätt till. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!