Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Tänker inte stanna i Spurs bara för att”

Före detta Manchester United-backen och tv-experten Gary Neville i intervju om när han tror att Premier League kan starta igen.
Harry Kane öppnar för att lämna Tottenham i en video på Instagram.Foto: Instagram.
Foto: YUI MOK / STELLA PICTURES / PA

Harry Kane är Tottenhams största stjärna. 

Men nu kan vara förlorad för klubben. 

– Jag tänker inte stanna här bara för att, säger Kane på Instagram. 

Harry Kane är på många sätt Tottenhams ädelsten. Han är en produkt från deras egen akademi som utvecklats till en av världens bästa anfallare. 

Sedan säsongen 2014/15 har han varit en fruktad målskytt i Premier League och är given i det engelska landslaget. 

Sånt drar till sig uppmärksamhet från andra klubbar. I flera år har det ryktats om såväl Manchester United som Real Madrid för Kane, men han har blivit Tottenham trogen och sitter just nu på ett kontrakt som går ut 2024. 

Men nu öppnar han för att lämna. 

Harry Kane öppnar för att lämna Tottenham

Efter en tung säsong där Spurs halkat efter i ligaspelet, sparkat tränaren Mauricio Pochettino och tagit in José Mourinho och åkt ut alla cuper så fick Kane frågan på Instagram Live om han skulle förbli klubben trogen för alltd. 

Svaret blev inte vad Tottenhamfansen hoppats på. 

– Jag brukar få den här frågan. Jag kan varken säga ja eller nej, säger han i videon enligt Evening Standard. 

– Jag älskar Spurs och kommer alltid älska Spurs. Men jag har alltid sagt att om vi inte utvecklas som lag eller att jag känner att det går åt fel håll... Jag kommer inte stanna i klubben bara för att. Jag är en ambitiös spelare, jag vill bli bättre och bli en av världens absolut bästa spelare. Så allt beror på hur laget utvecklas. 

Tottenhams tränare Jose Mourinho hjälper äldre under coronakrisen.